23 / 04 / 2024

Yasser Bunnı

Yasser Bunnı

YN Tasarım İnşaat ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamadnour Wakkas ve Yasser Bunnı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Bayrampaşa, Kocatepe Mahalesi'nde kuruldu.

Bunn Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bunn Design Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurbanu Uyar tarafından kuruldu.

Al Tawakul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Tawakul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Maher Alshamaa ve Yasser Al-Hındı Baluch ortaklığında kuruldu.

Panorama İnternatıonal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Panorama İnternatıonal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasser Badenjkı tarafından kuruldu.

Alomara Group Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi kurudu!

Alomara Group Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi Başakşehir'de Yasser B.M. Ala tarafından kuruldu.

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

Miras Müteahhitlik İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Miras Müteahhitlik İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi Ümraniye'de Yasser Mohamed, A.Karım M.T.H. Shalabı ve Şahap Ezzat ortaklığında kuruldu.

Mostakar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mostakar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasser A.M.M. tarafından kuruldu.

Al Mawafı Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mawafı Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Alsaleh ve  Yasser M.A.M. tarafından kuruldu.

Yaseroğlu Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaseroğlu Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Yasser Mhs Samır ve Sabah Al Masrı ortaklığında kuruldu.

Opal İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opal İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile MHD Yasser Hamzeh tarafından kuruldu. 

Garanti Property Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti Property Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Nour Eddin Saraaj, Yasser Sheikh Asleem ve Abdulhamid Mareianı ortaklığında kuruldu. 

Rama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Rama Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 Hassan Saad Mohamed ve Yasser Bahloul Mohamed Husseın ortaklığında kuruldu.

Elyasir Masri Soltan İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elyasir Masri Soltan İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasser A.M. Soltan tarafından kuruldu.

Yasser Bunnı Haberi

Yasser Bunnı

YN Tasarım İnşaat ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamadnour Wakkas ve Yasser Bunnı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Bayrampaşa, Kocatepe Mahalesi'nde kuruldu. 


YN Tasarım İnşaat ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet...