19 / 04 / 2024

yeni altın

yeni altın

Dünya Altın Konseyi, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın bu yıl en fazla altın alımı gerçekleştiren merkez bankası olduğunu duyurdu. Türkiye Merkez Bankası altın toplamaya devam ederken, dolar yükselmeye devam ediyor. Altın yatırımcısının kafası karışık. Altın yatırımının geleceği ne olur...

Altın için yeni dönem! Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yeni altın hamlesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın ile ilgili yeni bir hamle geldi. Bakanlık Ziraat Bankası ve Vakıfbank'a yetkilendirilmiş kuyum işletmelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasını teminen işlenmemiş altın ithalatı kotası tahsis etti.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yeni altın kararı çıktı! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ziraat Bankası ve Vakıf Katılım Bankası'na yetkilendirilmiş kuyum işletmelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasını teminen işlenmemiş altın ithalatı kotası tahsis ettiğini açıkladı.

Kıyıda köşede altını olanlar hemen baksın! Altın tahmini değişti! Altının 3 ve 6 ay sonra geleceği seviye netleşti

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırarken, Citigroup'tan yeni altın tahmini geldi. Tüm bildiklerinizi unutun, altının 3 ve 6 ay sonra geleceği seviye belli oldu.

İslam Memiş gram altın için yeni hedefini açıkladı! Yatırımcılar dikkat! Sırada bu rakam var!

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Bugün ons altın 1985 dolar olurken gram altın 1881 lira oldu. Gram altındaki beklentisinin gerçekleştiğini söyleyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yeni hedefini açıkladı.

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Selçuk Geçer altın yatırımcılarını iki gün önceden uyardı: Yeni dönem başlıyor! Bu tarihten itibaren gram altın tam....

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında altın sahiplerini yeni bir dönemin başlayacağı konusunda uyardı.

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Altında yükseliş hızla devam ediyor! Altının ons fiyatı tüm zamanların rekor seviyesinde

Altın fiyatlarında artış devam ederken, haftanın son işlem gününde de yeni altın zirve seviyelere geldi. Buna göre altının ons fiyatı üç ayın, gram altın ise tüm zamanların en yüksek seviyesini yakladı. İşte ayrıntılar...

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Dibe vuran altın için sır perdesi aralanıyor! İslam Memiş düşüş sonrası gelecek yeni fiyatları açıkladı!

Altın fiyatlarında yükseliş beklenirken sürpriz düşüş piyasalarda bomba etkisi yarattı. Yatırımcılar hem altının neden düştüğünü araştırırken, hem de yükselip yükselemeyeceğini merak ediyor. İslam Memiş altında düşüş sonrası gelecek yeni fiyatları peş peşe açıkladı...

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? 1 Ekim altın fiyatları..

Altın fiyatları, FED faiz kararının açıklanması ile beraber en düşük seviyelerine geriledi. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte 1 Ekim 2023 son dakika altın fiyatları...

Koza Altın Artvin'de yeni cevher madenleri açıyor!

Cevher Maden sayısını her geçen gün arttıran Koza Altın İşletmeleri Artvin'de yeni maden ocakları açmak için düğmeye bastı.

yeni altın Haberi

yeni altın

Altın fiyatları son günlerde güçlenen doların baskısı altında değer kayıplarına uğradı. Bugün ise doların haftayı değer kayıpları ile kapatmsı beklenirken altın güç kazandı ve yükseldi.

Ons altın fiyatı 1673 dolar seviyesini test ederken haftayı yüksek primle kapatmaya hazırlanıyor.

ALTIN GÜÇ KAZANDI

Ons altın, İngiltere Merkez Bankası’nın tahvil alım programını açıklamasıyla altı ayın en büyük günlük yükselişini kaydetti.

Bu gelişme öncesinde altın fiyatları bu hafta içinde son 2,5 senenin en dip rakamlarına ulaştı ve gerileme görüldü.

Analistler gergin bekleyiş sürerken, büyük miktarlarda riske girmeyin uyarsında bulundu. Piyasanın belirsiz durumu Ekim ayının oratalarına doğru belli olur dedi.

DOLAR ZAYIFLIYOR MU?

Dolar haftanın ikinci gününden itibaren aslında zayıflama sinyallerini veriyordu. Bu durum altın fiyatlarını desteklerken İngiltere Merkez Bankası’nın tahvil alım programının açıklanmasının ardından dolar düşüşe geçerken ve...