28 / 03 / 2024

Yeni Ford Fiesta fiyat Mayıs 2022

Yeni Ford Fiesta fiyat Mayıs 2022

Yeni Ford Fiesta Türkiye'de satışa sunuldu ve Mayıs 2022 fiyat listesi belli oldu. Yeni Ford Fiesta kaç lira? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ford'tan dev kampanya! Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerinde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatı!

Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford otomobil sahibi olmak isteyenler için dev kampanya başladı. Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Ford'un Türkiye'de iki yeni aracı görücüye çıkacak...

Ford'un Avrupa'daki ticari araç üssü olan Ford Otosan, tasarım, mühendislik ve üretim sorumluluğunu üstlendiği yeni nesil Ford Tourneo Courier ve Transit Courier'i kombi ve van gövde seçenekleriyle Türkiye’de pazara sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Ford Otosan açıkladı! Transit Custom, “2024 Uluslararası Yılın Ticari Aracı” oldu

Ford Otosan’ın Yeniköy Fabrikası’nda üretimi yapılan yeni nesil Ford Transit Custom, ilk uluslararası ödülünü Avrupa’nın en prestijli ticari araç fuarlarından Lyon’da gerçekleşen Solutrans fuarında aldığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Ford’dan Fiesta modeline kasım ayı indirimi! İşte güncel Ford Fiesta fiyat listesi...

Ford, kasım ayı kapsamında ilk tüm modellerinin fiyat listelerini güncellemeye başlarken, ilk olarak Fiesta’nın yeni fiyatını paylaştı. Bu kapsamda, Ford Fiesta’nın 1.0 motorlu modeline 190 bin TL zam ve 1.5 motorlu modeline ise 60 bin 900 TL indirim yapıldı.

Ford’dan Transit modellerine peş peşe zam! 3 modele birden zam geldi!

Ford’un merakla beklenen yeni fiyat listeleri paylaşıldı. Bu kapsamda, Transit modellerine zam yapan Ford, Courier’e 12 bin 300 TL, Transit Custom’a 19 bin 700 TL ve Transit Minibüs’e ise 14 bin TL zam yaptı.

Ford resmen ezber bozdu! Kuga’ya son iki ayda tamı tamına 229 bin 500 TL indirim geldi!

Ford, ekim ayı doğrultusunda Kuga modelinin yeni fiyat listesini paylaştı. Paylaşılan fiyat listesine bakıldığında Ford’un bu modele bu ay 55 bin 900 TL zam yaptığı görüldü. Ford’un eylül ayında Kuga’ya yaptığı zamla beraber son iki ayda 229 bin 500 TL indirim gelmiş oldu.

Yüzde 100 elektrikli Ford Mustang Mach-E’ye 73 bin 800 TL zam geldi! İşte Mustang’in yeni fiyatı...

Ford, dünya çapında en büyük üne sahip araçlarından Mustang’in yüzde 100 elektrikli olan modeli Mach-E’ye Ekim 2023 kapsamında 73 bin 800 TL zam yaptı. Bu araca yeni bir zam gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, aracın güncel fiyat listesi Ford’un resmi internet sitesinden paylaşıldı.

Herkes indirim yaparken onlar zam yaptı! Ford Focus’a 112 bin 700 TL zam geldi!

Ford, ekim ayı kapsamında modellerinin yeni fiyatlarını belirleyerek fiyat listelerini tek tek paylaştı. Revize edilen fiyat listelerine bakıldığında Focus modeline tamı tamına 112 bin 700 TL zam geldiği görüldü.

Zam yerine indirim geldi! Ford Fiesta’ya son iki ayda arka arkaya indirim!

Ford, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini revize etmeye başladı. Bu kapsamda, Fiesta modeline tam 36 bin 800 TL indirim yaptığı görüldü.

Ford Ranger’a 89 bin 500 TL zam şoku! Ranger’ın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Ford, yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a eylül ayı kapsamında tamı tamına 89 bin 500 TL zam yaptı. Ranger’ın güncel fiyat listesi Ford’un resmi internet sitesinde yayımlanırken, bu modele önümüzdeki günlerde bir zam daha gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Ford’tan yağmur gibi indirim! Puma’ya tamı tamına 182 bin TL indirim geldi!

Dünyanın en köklü ve en büyük otomobil üreticilerinden Ford, Türkiye’de oldukça iyi satış rakamlarına ulaşan Puma modeline tam 182 bin TL indirim yaptı. Gelen indirim haberinin ardından Puma’nın yeni fiyatı merak konusu oldu.

Ford Mustang Mach-E’ye 5 bin 600 TL’lik mini zam geldi! İşte Mustang Mach-E’nin yeni fiyatı...

Ford’un en efsanevi ve ikonik modellerinden Mustang’in Mach-E modeline eylül ayı kapsamında 5 bin 600 TL’lik mini bir zam geldi. Ford, Mustang Mach-E’nin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Zam değil indirim! Ford Focus’a tamı tamına 57 bin 300 TL indirim geldi! İşte yeni fiyatlar...

Hemen her ay paylaştığı fiyat listeleriyle tüm modellerine zam yapan Ford, bu ay Fiesta’ya olduğu gibi Focus modeline de indirim yaptı. Eylül ayı kapsamında Fiesta modeline 62 bin 600 TL indirim yapan Ford, Focus’a da 57 bin 300 TL indirim yaptığını duyurdu.

Yeni Ford Fiesta fiyat Mayıs 2022 Haberi

Yeni Ford Fiesta fiyat Mayıs 2022

Yeni Ford Fiesta, EcoBoost Hibrit motor gücü, baş döndüren yeni dış tasarımı ve çeşitli akıllı teknolojileriyle dikkat çekiyor. Yeni Ford Fiesta, kendine has yeni ön ızgara tasarımı ve karakteristik LED far grubuyla ön plana çıkıyor. 

Yeni Ford Fiesta Türkiye'de satışa sunuldu ve Mayıs 2022 fiyat listesi belli oldu. Yeni Ford Fiesta, Fiesta EcoBoost Hibrit ve Fiesta ST versiyonlarıya sunuluyor. 

Yeni Fiesta yoğun trafikte dur - kalk yapmanın stresini azaltmak için geliştirilen teknolojilerle donatıldı. Yeni Fiesta, hız kontrol sistemi, şeritte kalma yardımcısı, trafik levhası tanıma sistemi, akıllı hız kontrolü ve yorgunluk uyarı tespit sistemi gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Yeni Ford Fiesta Mayıs 2022 fiyat listesi belli oldu. Yeni Ford Fiesta kaç lira? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat...