25 / 04 / 2024

Yeni KEY ödeme listesi 2014

Yeni KEY ödeme listesi 2014

Konut Edindirme Yardımı olan KEY listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan KEY listesinde hak sahipleri kendi T.C. kimlik numarası ile sorgulama yapılabiliyor. İşte yeni KEY ödemeleri 2014...

Aile Bakanlığı'ndan yeni ödeme müjdesi! Bakanlık hesaplara tam 3 bin 571 TL yatıracak! Kaçırmayın!

Aile Bakanlığı'ndan yeni ödeme müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bakanlık hesaplara tam 3 bin 571 TL yatıracak. Bu paraları kaçırmayın...

Emeklilere yeni ödeme müjdesi: Maaşı 7.500 TL üzeri emeklilere anında 10.000 TL ödeme fırsatı!

Emekliler, maaş artış haberlerini takip ederken bankalardan yeni bir ödeme duyurusu geldi. Bankalar, 10.000 TL'ye kadar ödemeyi hemen hesaplara yatıracak. 10.000 TL ödeme almak isteyenler için gerekli koşullar da belirlendi. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı ödüyor. Tam 4.337 TL hesaplara yatırıldı. Hemen hesabınıza bakın

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödemeler tam gaz yapılmaya devam ediyor. Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik yeni bir ödeme daha yapıldı. Detaylar haberimizde...

Emeklilere sevindirici haber! Bayram ihtiyaçlarını karşılamak için 10 bin TL destek verilecek!

Emeklilerin ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla Ramazan Bayramı öncesinde yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında, emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak 10 bin TL'ye kadar nakit ödeme yapılmaktadır ve başvurular şimdiden başladı.

Aile Bakanlığı'ndan son dakika flaş açıklama geldi! Başvurana 500 TL ödeme yapılacak!

Aile Bakanlığı, öğrenciler için yeni bir ödeme planladığını duyurdu. Üniversite öğrencilerine yönelik yılda iki defa verilecek olan 500 TL'lik bilet yardımı için başvuru şartları açıklandı. İhtiyaç sahibi öğrencilerin faydalanabileceği bu yardımla ilgili detaylı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Bakanlıktan yeni destek açıklandı! Kronik hastalık belgesi olana 3938 TL ödeme verilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kronik hastalığı olan ve sağlık raporu bulunan vatandaşlara yönelik yeni bir yardım programı başlattı. Program kapsamında, belirlenen şartları sağlayan kişilere 3938 TL ödeme yapılacak.

Anne babalara Bakan Derya Yanık’tan müjde! Yeni ödeme müjdesi verildi! Bu para nisan ayında hesaplara yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocuklu ailelere ödenecek yeni destek ödemesinin müjdesini verdi. Bu ödeme, çocuklarının temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve yaşamlarını en düşük seviyede dahi sürdürmekte zorluk çeken ailelere verilecek.

Aile Bakanlığı yeni ödeme müjdesiyle bombayı patlattı! Başvuran aynı ay içinde PTT’den parasını alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca herhangi bir gelir durumuna bakılmadan yeni doğum yapan tüm annelere doğum yardımı sağlanıyor. Başvuran annelere, ilk bebeği için 300 TL, ikinci bebeği için 400 TL, üçüncü ve sonraki bebekler için de 600 TL ödeme yapılıyor.

Aile Bakanlığı vatandaşlara yeni bir ödeme yapacak

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik yeni bir ödeme gerçekleştirilecek. Bakanlığın ödemesine ilişkin detaylar önümüzdeki günlerde paylaşılacak.

Yeni destek planı! 18 yaş üstü geçlere anında 2.215 TL ödeme! O ildeki gençler bayram edecek!

Yeni destek planı kapsamında o ilde yaşayan gençlere 2.215 TL ödeme yapılacak. İşte detaylar!

Yeni evim kampanyası ödeme planı açıklandı mı? TOKİ orta gelirliye konut kampanyası taksitleri belli oldu mu?

Yeni evim kampanyası ev almayı düşünen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Özellikle ödeme planına dair detaylar araştırılıyor. İşte detaylar!

Ziraat Bankası müjdeyi verdi! Emekli promosyonları o tarihte hesaplara yatıyor...

Ziraat Bankası'nın emekli promosyon miktarı güncellendi. Peki, SSK ve Bağ-Kur'lu milyonlarca emeklinin merakla takip ettiği Ziraat Bankası emekli promosyonu hesaplara ne zaman yatacak? İşte, bu ay Ziraat Bankası 2022 emekli promosyon yeni miktarı, ödeme tarihi ve son başvuru tarihleri...

ING yeni kampanyasını resmen açıkladı! ING’li olsun ya da olmasın herkese son dakika müjdesi! Hemen bakın!

ING Türkiye, taksitleri kalıpların dışına çıkaran “ING Taksitle” adında yeni nesil ödeme sistemi için düğmeye bastı. ING’li olsun ya da olmasın, herkes ING Taksitle kampanyasından yararlanabilecek.

Yeni KEY ödeme listesi 2014 Haberi

Yeni KEY ödeme listesi 2014

Konut Edindirme Yardımı (KEY) yeni listesi açıklandı.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından hazırlanan 5939 sayılı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Kanunda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun ve Konut Edindirme Yardımı Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik ile 5664 sayılı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Kanun'a 662 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin 73. maddesi ile eklenen hükme göre tespit edilen hak sahipleri listesi, mükerrer Resmi Gazete'de yayımlandı.


KEY hak sahipleri listesine "http://www.keyodemeleri.com/" adresinden...