25 / 04 / 2024

Yİ-ÜFE şubatta arttımı

Yİ-ÜFE şubatta arttımı

TÜFE şubat ayında aylık bazda yüzde 0,71,Yİ-ÜFE yüzde 1,20 artış gösterdi. TÜİK verilerine göre, şubat ayı itibarıyla 12 aylık ortalamalara göre tüketici fiyatları yüzde 8,77, yurt içi üretici fiyatları yüzde 8,79 arttı.

Rusya'da sosyal konutların metrekare fiyatı yüzde 4 arttı!

Rusya İnşaat Bakanlığı’nın, sosyal yardım kapsamındaki konut alımları için belirlediği standart konut metrekare fiyatı 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren yüzde 4 arttı.

Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından yaptığ paylaşımda bir hanenin en önemli temel harcamalarının kira, elektrik ve doğalgaz olduğunu açıklayarak şu soruyu sordu. Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Kırkyıldız ve Demir Erdem tarafından kuruldu.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek ödemelerine yüzde 30 zam müjdesi! Flaş tarih verildi! Destek alanlar hemen baksın

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur ve emekli maaş zammının açıklanmasından sonra bazı sosyal destek ödemelerine de zam yaptı. Bu kapsamda SED desteği yüzde 30 arttı. Peki, SED başvuruları nasıl, nereden yapılır? SED ödemeleri yapıldı mı?

Otomobilde büyük muamma! Zam mı, indirim mi?

Otomobil sektörü aralık ayında fiyatların yüzde 6 arttığını bildirirken, TÜİK ise yüzde 2,77 düştüğünü açıkladı. Peki hangisi doğru? Otomobil fiyatları gerçekten aralık ayında düştü mü yoksa zamlandı mı?

Kartlı ödemeler Eylül'de yüzde 128 arttı ve 363,4 milyar lira oldu!

Banka kartlarıyla Eylül 2022'de yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 128 arttı ve 363,4 milyar Türk Lirası olarak belirlendi. İşte kartlı ödemelerle ilgili tüm veriler...

Bakan Kirişci'den müjde! Mazot ve gübre desteği yüzde 188 arttı! 

Bakan Kirişci'den müjde! Mazot ve gübre desteği yüzde 188 arttı!  Vahit Kirişci, hububat desteğine ilişkin açıklamalarında; Mazotta 22 TL olan desteğin 75 TL, gübrede 20 TL olan desteğin ise 46 TL'ye yükseldiğini belirtti.

Ofis kiralarında deprem! Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu yayınlandı! Ofis kiraları arttı mı?

JLL Türkiye, 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporu açıklandı. Ofis kiraları arttı mı? İşte 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporunda yer alan o veriler...

Satışlar yüzde 300 arttı, yabancı alıyor yerliler bakıyor

BMD Başkanı Sinan Öncel, harcama kapasitesi yüksek gelir grubu sayesinde sektörde ciroların yüzde 300 arttığını ancak turistin olmadığı iç bölgelerde daralma yaşandığını söyledi. Öncel yerli müşterinin alışveriş alışkanlıklarındaki değişime dikkat çekti.

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı! 

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı. İşte BizDevAllStars ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Akfen GYO’nun kira geliri ilk 3 ayda yüzde 24 arttı!

Akfen GYO’nun kira geliri ilk 3 ayda yüzde 24 arttı. Akfen GYO Genel Müdürü Sertac Karaağaoğlu, konuyla ilgili konuştu. 

2022 emlak vergisi yüzde kaç arttı?

Emlak vergisi mükellefler ilk taksitlerini 1 Mart itibarıyla ödemeye başlayacaklar. Gayrimenkul sahipleri bu sene ne kadar vergi ödeyeceklerini merak ediyor. Peki, 2022 emlak vergisi yüzde kaç arttı?

Yİ-ÜFE şubatta arttımı Haberi

Yİ-ÜFE şubatta arttımı

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) şubat ayında aylık bazda yüzde 0,71, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yüzde 1,20 artış gösterdi. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 7,55, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 3,10 olarak gerçekleşti. 


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, şubat ayı itibarıyla 12 aylık ortalamalara göre tüketici fiyatları yüzde 8,77, yurt içi üretici fiyatları yüzde 8,79...