25 / 04 / 2024

Yiğit Group Fortis İstanbul projesi

Yiğit Group Fortis İstanbul projesi

Yiğit Group Fortis İstanbul projesi Basın Ekspres Yolu'nda yükseliyor. Daire teslimlerinin 2016 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülen proje 20 katlı 3 blok halinde hayata geçiriliyor.

Acıbadem Konakları'nda faizsiz 48 ay vade fırsatı! 

Bayer İnşaat ve Yiğit Group imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'da  yükselen Acıbadem Konakları projesinde konut almak isteyenlere faizsiz 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Nextgen Group Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nextgen Group Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Beyatlı, Ali Beyatlı, Emre Yiğit ve Mustafa Beyatlı ortaklığında kuruldu.

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abit Yiğit Tırış tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adlan Yiğit tarafından kuruldu.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu.

Yiğit Bulut'tan ilginç çıkış: Malınızı ucuza kaptırmayın

Avrupa Birliği'nden 1 milyon kişini kışı geçirmek için Türkiye'ye geleceğini iddia eden Yiğit Bulut'tan ilginç bir paylaşım geldi.

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Yağar tarafından kuruldu.

Yiğit Group Fortis İstanbul projesi Haberi

Yiğit Group Fortis İstanbul projesi

Fortis İstanbul daire seçenekleri arasında stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salonlar yer alıyor. Yiğit Group imzası taşıyan proje 192 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Yiğit Group Fortis İstanbul projesi 14 bin 523 metrekare arsa alanı, 69 bin metrekarelik inşaat alanı ve 4 bin 700 metrekarelik ticari alandan oluşuyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı  4 bin 100 TL'den başlıyor. 


E-5 Karayolu'na 690 metre, Atatürk Havalimanı'na 950 metre uzaklıkta olan Fortis İstanbul Konutları Fatih Koleji'ne 400 metre, Kuyumcukent'e 772 metre, İstwest'e 465 metre mesafede inşa ediliyor.


Küçükçekmece Fortis İstanbul'un sosyal yaşam alanları arasında kuru temizleme, açık yüzme havuzu, süs havuzları, erkek - kadın spor salonu, açık - kapalı otopark, açık - kapalı teras, revir, saunaya yer veriliyor.


Yiğit Group Fortis İstanbul...