28 / 03 / 2024

YN Tasarım İnşaat ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi

YN Tasarım İnşaat ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi

YN Tasarım İnşaat ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamadnour Wakkas ve Yasser Bunnı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Bayrampaşa, Kocatepe Mahalesi'nde kuruldu.

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 400.000,00 TL sermaye bedeli ile Can Abdullah Yüksel ve Buse Aslan Yüksel tarafından kuruldu.

Macc Konsept Yapı Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macc Konsept Yapı Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Kalender tarafından kuruldu.

Leo Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leo Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Küçük tarafından kuruldu.

Meba Mimari Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Meba Mimari Tasarım İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Yılmaz tarafından kuruldu.

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Gören tarafından kuruldu.

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Aydemir tarafından kuruldu.

Orse Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orse Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Süroğlu ve Serdar Akdana ortaklığında kuruldu.

Arsel Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsel Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Karaarslan tarafından kuruldu.

Modul Steel House Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modul Steel House Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bbugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öz tarafından kuruldu.

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Keskin tarafından kuruldu. 

Arn Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arn Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Arın tarafından kuruldu.

4gen Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4gen Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Zengin tarafından kuruldu. 

YN Tasarım İnşaat ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

YN Tasarım İnşaat ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi

YN Tasarım İnşaat ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamadnour Wakkas ve Yasser Bunnı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Bayrampaşa, Kocatepe Mahalesi'nde kuruldu. 


YN Tasarım İnşaat ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet...