30 / 03 / 2024

yol yapım işi malatya

yol yapım işi malatya

Malatya Merkez I. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından yayınlanan ilana göre Malatya'da altyapı yapım işi ihale edilecek...

Gayrimenkul sahipleri için yol yapım giderlerinde yeni dönem!

Belediye Gelirleri Kanunu Harcamalarına Katılma Payı Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Gayrimenkul sahiplerinden yol yapım giderlerinin 3’te 1’i ‘Yol Harcamalarına Katılma Payı’ adı altında alınabiliyordu. Değişiklik ile bu madde zorunluluktan çıkacak. 

Ahc Yol Yapım İç Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahc Yol Yapım İç Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Hamzaçebi tarafından kuruldu.

Rize Güneysu yol yapım ihalesi 152.6 milyon TL ile Fora inşaat'a verildi!

Kanal İstanbul ihalesinden bir gün sonra, Güneysu’ya yol yapımı için de ihale yapıldı. 152.6 milyonluk ihaleyi Fora İnşaat'ın aldığı öğrenildi...

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 176 yapım işini tamamlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ülke genelinde 75 içme suyu, 99 atık su, bir katı atık tesisiyle bir yol yapımı olmak üzere toplam 176 yapım işini tamamlayıp belediyelere teslim edecek.

Kadirli OSB'den yol yapım işi ihalesi 28 Haziran'da!

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından yol inşaatı yapım işi ihale ediliyor. İhale 28 Haziran'da yapılacak...

Silifke'de yol yapımı için acele kamulaştırma!

Silifke-Taşucu-Aydıncık-Anamur-13. Bl. Hd. Devlet Yolu yapımı için bazı gayrimenkullerin acele kamulaştırılmasına karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kocaeli'de yol yapımı ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından İzmit merkez ve köylerde yol yapımı için ihale yapıldı.

Kahta-Nissibi arası yol yapımı yeniden ihaleye çıkıyor!

İhalesi iptal olunması neticesinde yargıya intikal eden ve yaklaşık 6 aydır yargı süreci devam Kâhta-Nissibi Köprüsü bağlantı yolunun mahkemesi sonuçlandı.43 kilometrelik duble yol yapımı için yeniden ihaleye çıkılıyor.

Adana OSB yol ve yağmursuyu yapım işi ihalesi 11 Kasım'da!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi alanına ait yol ve yağmursuyu inşaatı yapım işi ihale edilecek. İhale 11 Kasım 2015 günü saat 10:00'da yapılacak.

Kocaeli D-100 Karayolu yapım işi ihalesi gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından D-100 karayolu KM:6+578.00,10+341.00 arası 243 iş kalemi yol ve sanat yapıları yapım işi ihalesi yapıldı.

AİBÜ'de yol yapımı için ağaçlar kesildi!

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde ( AİBÜ ) yapılması düşünülen yaklaşık 300 metrelik yol güzergahındaki ağaçlık alanda, yol çalışması başlatıldı. AİBÜ'de yol yapımı için ağaçlar kesildi.

Çiçek Yol Yapım İnşaat Taahhüt Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Yol Yapım İnşaat Taahhüt Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Çiçek tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mayıs'ta Ümraniye'de kuruldu.

yol yapım işi malatya Haberi

yol yapım işi malatya

ALTYAPI YAPIM İŞİNİN İHALESİ YAPILACAKTIR

Malatya Merkez I. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığından:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan, Malatya Merkez I. (Tevsii) Organize Sanayi Bölgesi I.etap alanına ait altyapı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.

1 - İdarenin

Adresi                                        :  1. Organize Sanayi Bölge müdürlüğü 44225 MALATYA

2 - İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı          :  173 hektarlık Malatya Merkez I. (Tevsii) Organize Sanayi Bölgesi I. Etap...