23 / 04 / 2024

yozgat iş yeri yapım işi ihaleleri

yozgat iş yeri yapım işi ihaleleri

Yozgat Ata Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Yozgat Ata Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 33 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 27 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

3 ildeki 10 adet iş yeri kiraya veriliyor! Aylık kira bedelleri açıklandı! 

Şırnak Silopi, Ankara Keçiören ve Yozgat Çayıralan'da yer alan toplam 10 adet iş yeri kiraya veriliyor. Peki iş yerlerinin aylık kira bedelleri ne kadar? İşte ihaleler ile ilgili tüm detaylar...

Belediye, o ildeki 10 arsa, 22 iş yeri ile 1 konutu satıyor! Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler şimdi bakın! 

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Merkez ilçesinde yer alan 10 arsa, 22 iş yeri ile 1 konutu satıyor. Peki Yozgat'taki konut, arsa ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Belediyeden büyük fırsat! O ilde 7 iş yeri, 3 arsa ve 1 konut satacak! 

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat'ta 3 adet arsa, 7 adet iş yeri ve 1 adet mesken satacak. Söz konusu ihale 14 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Yozgat Ata Küçük Sanayi Sitesi'nde 33 iş yeri yapılacak!

Yozgat Ata Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Yozgat Ata Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 33 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 27 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Yozgat iş yeri satışı 2019!

TOKİ Yozgat iş yeri satışı 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan iş yerleri geçtiğimiz günlerde satışa çıktı.

Yozgat Sorgun'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Yozgat İli, Sorgun İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 5 katlı iş yeri vasıflı gayrimenkul 8 milyon 698 bin 259,10 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Riskli ilan edilen konut ve işyeri sayısı 426 bini geçti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 5 Ekim 2012 tarihinde başlattığı kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında bugüne kadar riskli ilan edilen konut ve işyeri sayısı 426 bini aştı..

Kentsel dönüşümde riskli ilan edilen konut ve işyeri sayısı 426 bini geçti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 5 Ekim 2012 tarihinde başlattığı kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında bugüne kadar riskli ilan edilen konut ve işyeri sayısı 426 bini aştı....

Korumalı işyeri nasıl olunur?

Korumalı işyeri işgücü piyasasına kazandırılmaları güç olan zihinsel veya ruhsal engelli bireylere istihdam oluşturmak amacıyla korumalı işyerleri oluşturuluyor. Peki korumalı işyeri nasıl olunur? İşte yanıtı...

Korumalı işyeri nedir?

Korumalı işyeri statüsü için en az sekiz bireyin çalıştığı işyerinin işvereni, korumalı işyeri statüsünün kazanılması için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başvuruda bulunması gerekiyor. Peki korumalı işyeri nedir?

Günübirlik kiralanan evler işyeri ruhsatına tabi tutulacak!

İçişleri Bakanı Muammer Güler, günübirlik kiralanan evlerle ilgili "Şimdi biz bunlara bir şey getiriyoruz. Burası iş yeri çalıştırma ve ruhsatları yönetmeliğine göre ruhsata tabi tutulacak" dedi...

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat'ın gelir tablosu yayınlandı!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. Geçici Vergi Beyannamesi ekinde verilen sermaye piyasası mevzuatına göre düzenlenmemiş 01/01/2013-30/09/2013 dönemine ait tablo yayınlandı...

İşyeri eklentileri nelerdir?

İşyerlerinde kimi kısımlar "iş yeri eklentisi" olarak tanımlanıyor. Peki işyeri eklentileri nelerdir? Hangi alanlar işyeri eklentisi olarak tanımlanıyor? İş yeri eklentileri kapsamında giren alanlar ve

yozgat iş yeri yapım işi ihaleleri Haberi

yozgat iş yeri yapım işi ihaleleri

Yozgat Ata Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Yozgat Ata Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 33  iş yerinin yapımı için ihale gerçekleştirilecek. Keşif bedeli 11 milyon 516 bin TL olan iş yeri yapım ihalesi 27 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

33 ADET İŞYERİ YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
Yozgat Ata Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından:
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Yozgat Ata Küçük Sanayi Sitesi (II. Kısım) 33 adet işyeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.
1-İdarenin Adresi : Nevzat Şener Bulvarı Fevzi Çakmak Mah. Ata Sanayi Sitesi Cami Altı No:...