16 / 04 / 2024

Yozgat Mutafoğlu toki başvuru tarihi

Yozgat Mutafoğlu toki başvuru tarihi

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Konutları son başvuru günü 30 Aralık 2015. Kura yöntemiyle satışa sunulan projede 2 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.

TOKİ Yozgat Mutafoğlu'nda 300 TL taksitle!

TOKİ Yozgat Mutafoğlu'nda 300 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Satış işlemlerini T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede daire fiyatları 62 bin 431 TL'den başlıyor.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

TOKİ Yozgat Merkez'de 175 adet konutu satışa sunuyor!

TOKİ, Yozgat'ın Merkez ilçesi Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 175 konutu satışa çıkarıyor. 

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

TOKİ Yozgat 643 konut ihalesi yarın!

Yozgat İli Merkez İlçesi Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi 643 Adet Konut 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Yozgat 643 konut ihalesi 22 Nisan'da!

Yozgat Merkez Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi 643 Adet Konut 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 22 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Yozgat Akdağmadeni TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu TOKİ'de kuralar çekildi!

TOKİ'nin Kahramanmaraş'ta emekliler için inşa edeceği 624 konut için hak sahipleri kura ile belirledi. Kurada isimleri çıkan emekliler ve yakınları sevinç gözyaşı döktü.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu TOKİ kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş Dulkadiroğlu projesinde yer alan konutların kura çekilişini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Yozgat Mutafoğlu kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Mutafoğlu projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!​​​​​​​

TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019  kura çekilişi ne zaman? TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019  başvuru şartları neler? İşte TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla​...

Yozgat'ta TOKİ konutları sahiplerini buldu!

Yozgat'ta Çapanoğlu Mahallesi'nde, mülkiyeti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ait 530 adet 1 oda 1 salon sosyal konuttan boş durumda bulunan 99 konutun 66'sı yeni sahiplerini buldu.

Yozgat Akdağmadeni TOKİ başvuruları sona eriyor!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü projesinde yer alan daireler için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Yozgat Oluközü TOKİ Alt Gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü Alt Gelir Grubu projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Yozgat Mutafoğlu toki başvuru tarihi Haberi

Yozgat Mutafoğlu toki başvuru tarihi

TOKİ Yozgat Mutafoğlu'nda daire fiyatları 64 bin 503 TL ile 79 bin 120 TL arasında değişiyor. Projede 84 metrekarelik 2+1 daireler bulunuyor. 


Yozgat Mutafoğlu TOKİ Konutları son başvuru günü 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Toplamda 15 adet konutun alt gelir grubuna özel olarak satıldığı projede 315,35 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. 


TOKİ Yozgat Mutafoğlu'nda 180 ay vade uygulanıyor. Projede başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş.'nin Yozgat şubesi aracılığıyla yürütülüyor. 


Kura çekilişi 12 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan TOKİ Yozgat Mutafoğlu'nda başvuru dönemi bugün başladı. Projede 7 bin 740 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


Satış duyurusu için