24 / 04 / 2024

yüksel seramik nerede

yüksel seramik nerede

Yüksel Seramik’in uluslararası hedef pazarında yer alan 10 yeni ülke ile büyük iş ortaklığına imza attıklarını ve bunun sonucunda markanın ihracat yaptığı ülke sayısının 80 ülkeye ulaştığını söyledi.

Yüksel Seramik ihracattaki iddiasını iç pazara taşıdı!

Yüksel Seramik ihracattaki iddiasını iç pazara taşıdı. Seramik sektöründe 58 ülkeye 6 milyon metrekarelik ihracatı ile dikkat çeken Yüksel Seramik, inşaattaki büyümeye paralel bir karar alarak iç pazara odaklandı.

Yüksel Seramik, Havva Kızılırmak PR ile anlaştı!

Hızla büyüyen Havva Kızılırmak PR, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor. Mutluhan Holding ve Yüksel Holding ortaklığı ile kurulan seramik sektörünün öncü firması Yüksel Seramik, Havva Kızılırmak İletişim Ajansı ile anlaştı.

Yüksel Seramik Türkiye'nin en büyük seramik showroomunu açıyor!

13 Haziran 2013 tarihinde muhteşem bir gala ile müşterileri ile buluşacak olan “Yüksel Seramik” yeniliklerine ve yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor...

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Yüksel Seramik 2015 koleksiyonunu tanıttı!

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. ABD'de yapılan COVERINGS 2015 Fuarı'na katılan şirket, yeni koleksiyonunu tanıttı..

Yüksel Seramik Coverings 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor!

YÜKSEL Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. Dünya seramik sektöründe ilerleyen Yüksel Seramik, 17 Nisan'a kadar devam edecek olan COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor.

Yüksel Seramik COVERINGS 2015’e katılacak!

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile 14-17 Nisan tarihleri arasında A.B.D’ de düzenlenecek olan dünyanın en önemli fuarlarından COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

TOKİ Kütahya İnköy kura çekimi nerede?

Kura çekilişi yarın yapılacak olan TOKİ Kütahya İnköy'de 675 TL'den başlayan aylık taksitler ile konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy kura çekimi nerede?

Yüksel Yağan: Hortuma dayanıklı binalar yapmalıyız!

İstanbul'da Ocak ayında etkili olan şiddetli yağış ve lodos beraberinde büyük yıkım getirdi. Şubat ayında da yoğun kar yağışı ve fırtına bekleniyor. Meteoroloji Mühendisleri Odası Genel Sekreteri Yüksel Yağan: " Hortuma dayanıklı binalar yapmalıyız" dedi

Ataköy Sea Pearl nerede?

Sea Pearl Konutları 2,7 milyar dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Projede 1 oda 1 salondan 4,5 oda 1 salon dairelere kadar farklı seçenekler sunuluyor. Peki Ataköy Sea Pearl nerede?

Yüksel Kentsel Dönüşüm Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Kentsel Dönüşüm Proje Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile, Timur Yüksel Müdürlüğü 'nde, Arnavutköy Hadımköy Mahallesi 'nde kuruldu.

Çengelköy Sefahat Konakları nerede?

Çengelköy'de yükselen Sefahat Konakları projesi Selimoğlu ile Pana Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 1+1'den 6+2'ye kadar tüm daireler yer alıyor. Peki Çengelköy Sefahat Konakları nerede?

Kadıköy Concord İstanbul nerede?

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Concord İstanbul Konutları 6 bloktan meydana geliyor. Projede 50 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul nerede?

Teknik Yapı Kadıköy Concord İstanbul nerede?

Concord İstanbul projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında başlayacak. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Teknik Yapı Kadıköy Concord İstanbul nerede

Yüksel Caddesi'nin teyzesini çaldılar!

Başkent Ankara'da Yüksel Caddesi’nin simgelerinden ‘oturan kadın’ heykeli cumartesi akşamı çalındı. Çankaya Belediyesi, “Emniyet konuyu araştırıyor” derken, bölge esnafı, “Sembollerimiz tek tek yok oluyor” dedi.

Yüksel Dum Ataşehir kentsel dönüşüm davasını kazandı!

Yüksel Dum’un evini yıktılar, baraka yaptı. Toprağını kentsel dönüşüme terk etmedi. Dava açtı, kazandı; arazinin değeri 1 milyon TL'ye dayandı. Ama davanın nihai sonucunu görmeye kalbi yetmedi. İşte Ataşehir’den bir kentsel dönüşüm hikâyesi..

yüksel seramik nerede Haberi

yüksel seramik nerede

Dünya seramik sektöründe sağlam adımlarla ilerleyen Türk Seramik markaları arasında “En iyi çıkış yapan marka” ödülünü alan Yüksel Seramik, Ar-Ge ve Ür-Ge ekibi ile birlikte ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2014-2015 koleksiyonuna ait 63 yeni seri ile fuarda dünya lansmanını gerçekleştirdi, yurtdışına yönelik satış bağlantıları kurarak Türkiye’ ye döndü.


Yüksel Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Metin Mutlu, önceki yıllara göre fuara gelen ziyaretçi sayısında yüzde 30’luk bir düşüş yaşanmasına rağmen Yüksel Seramik’in uluslararası hedef pazarında yer alan 10 yeni ülke ile büyük iş ortaklığına imza attıklarını ve bunun sonucunda markanın ihracat yaptığı ülke sayısının 80 ülkeye ulaştığını söyledi.


Dünya seramik sektöründe sağlam adımlarla ilerleyen Türk Seramik markaları arasında “En iyi çıkış yapan marka” ödülünü alan Yüksel Seramik, İtalya’da gerçekleşen ve dünya...