29 / 03 / 2024

yunanistanda satılık şirketler

yunanistanda satılık şirketler

Türkiye, Avrupa'daki tüm ticari müşavirliklerden zordaki şirket listelerini istedi. İlk gelen bilgiler özellikle İtalya ve ispanya'da çok sayıda 'uygun' şirket olduğu yönünde. Komşu'da ise emlakta ciddi fırsatlar var...

Muscari Park Resort satılık!

MAS Şirketler Grubu imzasıyla Bodrum'da hayata geçirilen proje 108 konuttan meydana geliyor. Muscari Park Resort satılık daire fiyatları 235 bin TL'den başlıyor. 

1998 yılında Türkiye'nin 'satılık' ilk serbest bölgesi!

1998 yılında 800 milyon dolarlık bir yatırımla Öztek Şirketler Grubu tarafından Çatalca'da kurulan İSBAŞ, Türkiye'nin 'satılık' ilk serbest bölgesi olarak inşa ediliyormuş. Serbest bölgede inşa edilecek 73 blok, metrekaresi 800 dolardan satılacakmış.

Acar Blu Rezidans satılık!

Acar Blu Rezidans satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve PH şeklinde dizayn edildi. Proje Acarlar Şirketler Topluluğu imzasıyla yükseliyor.

Hatay Uysal Rezidans satılık!

Toplam 70 adet daireden oluşan Hatay Uysal Rezidans projesinde satılık daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. Proje Sayer Şirketler Grubu imzasıyla yükseliyor.

Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje 365 tane oto galeriden meydana geliyor.

Kurtköy Oto World Asya satılık dükkan fiyatı!

Kurtköy Oto World Asya satılık dükkan fiyatı 790 bn TL'den başlıyor. 365 adet oto galeriden meydana gelen proje Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçiriliyor.

Oto World Asya Kurtköy satılık!

Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan fiyatları 790 bin liradan başlayarak yükseliyor. 170 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen proje Has Şirketler Grubu imzası ile inşa ediliyor.

Le Kule Kartal satılık daire!

Le Kule Kartal satılık daire tasarımları 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde yapıldı. Oflaz Şirketler Grubu imzası ile yükselen projede peşinatsız 120 aya kadar taksitle ödeme yapmak mümkün.

Brandium Ataşehir satılık daire fiyatları!

Emay İnşaat ve Erko Şirketler Grubu projesi olan Brandium Ataşehir satılık daire fiyatları minimum 263 bin liradan başlangıç gösteriyor

Sağlam Park Evlerinde satılık dairelerin fiyatları 165 bin liradan başlıyor!

Sağlam Grup tarafından Bağcılarda hayata geçirilen Sağlam Park Evleri'nde satılık dairelerin fiyatları şöyle; 2 oda 1 salon evler 165 bin liradan; 3 oda 1 salon evler 265 bin liradan; 4 oda 1 salon evler ise 285 bin liradan satılıyor

Güney Residenceta satılık dairelerin fiyatları 360 bin dolardan başlıyor!

Sarıyer Zekeriyaköy Güney Residenceta satılık 3 oda 1 salon çatı dubleksleri 360 bin dolardan; 3 oda 1 salon bahçe dubleksleri ise 420 bin dolardan başlayan fiyatlarla müşterilerine sunuluyor...

Yeşil Vadi Konaklarında satılık dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor!

Yeşil Vadi Konaklarında satılık dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor, 1 milyon 400 bin dolara kadar çıkıyor... Proje Erguvan, Akasya, Sedir, Ladin ve Manolya olmak üzere toplam beş bölümden meydana geliyor...

Beyaz Ofis Kartal'da 2 bin TL'ye kiralık, 455 bin TL'ye satılık ofis!

Kartal'da konumlandırılan Beyaz Ofis'te ofislerin teslimatları hemen yapılıyor. 120 metrekare ile 320 metrekare arasında değişen alanlara sahip ofislerin kiralık fiyatları 2 bin TL'den ve satılık fiyatları ise 455 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

yunanistanda satılık şirketler Haberi

yunanistanda satılık şirketler


Türkiye, Avrupa'daki tüm ticari müşavirliklerden zordaki şirket listelerini istedi. İlk gelen bilgiler özellikle İtalya ve ispanya'da çok sayıda 'uygun' şirket olduğu yönünde. Komşu'da ise emlakta ciddi fırsatlar var. 


TÜRK İş dünyasının güçlü olduğu alanlarda iş hacmini artırmak isteyen Ekonomi Bakanlığı, kriz nedeniyle zora düşen Avrupalı firmaların peşine düştü. Hedef sektörlerin başında ise inşaat var. Türkiye'nin büyük elçiliklerindeki ticari müşavirliklerle ortak bir çalışma başlatan Ekonomi Bakanlığı, kriz nedeniyle satışa çıkarılan ya da mali güçlük çeken firmaların isimleriyle ilgili çalışma başlattı. 


Bakanlığın özellikle talep de bulunduğu ülkeler arasında italya, İspanya, Portekiz ve Yunanistan gibi ekonomik krizden en çok etkilenen ülkeler var. 


ALMANLAR İNTERNETTEN SATIYOR 


Yunanistan'da 300 proje var Berlin Ticaret Müşavirliğinin Ekonomi Bakanlığı'ııa ilettiği yazıda Almanya'da satış-devir talebinde bulunan firmalara ilişkin bilgilerin Alman Ticaret Odaları...