26 / 04 / 2024

yurtiçi şirket eleman alımı

yurtiçi şirket eleman alımı

Konut ve inşaat alanında faaliyet gösteren 17 şirket yurtiçi ve yurtdışında istihdam edilmek üzere eleman alacak. Hangi şirket? Hangi alanda? Nereye eleman alacak? Başvurular nereye yapılacak?

Yeni emeklilere milli gelir zammı müjdesi geldi, tüm hesaplar baştan sona değişti! Bakın maaşlara ne kadar zam gelecek? 

Türkiye İstatistik Kurumu 2023 yılı gayri safi yurtiçi hasıla (GSYH) gelişme hızını yüzde 4,5 şeklinde açıkladı. Milli gelirde yaşanan bu artış nedeniyle bu yıl emekli olanların aylıklarına da ilave zam yapılacak. 

Gerçek kişi, şirket ihtiyacı nedeniyle tahliye talep edebilir mi?

Ev sahibi ve kiracı kavgaları sık sık gündeme gelirken, tahliye konusu da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki gerçek kişi, şirket ihtiyacı nedeniyle tahliye talep edebilir mi? İşte Avukat Tarık Çakmak'ın konu ile ilgili paylaşımı...

Kargolar 26 Haziran'da açık mı? Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili 9 gün açıklandı. Bu kapsamda vatandaşlar kargoların açık olup olmayacağını sorguluyor. Peki, Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu? İşte detaylar...

Peker GYO İspanya'da yeni yatırım modeliyle konut geliştirecek!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yurtiçi ve yurtdışındaki yeni yatırım hedeflerini paylaştı. Avrupa’da sürekli iş hacmini artıran şirket, yatırım lokasyonlarına İspanya’yı da dahil etti.

Turizm meslek okulu öğrencilerine müjdeli haber! Oteller burs ve iş garantili eleman arıyor!

Turizm sektörü nitelikli eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Yüksek kiralar nedeniyle çoğu çalışan Antalya’dan göç ederken, oteller eleman açığını kapatmak için turizm meslek okulu öğrencilerini sektöre kazandırma gayretinde.

Mobil tarifelere zam geldi! İşte herkesin cebini etkileyecek liste

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu son aldığı kararla birlikte mobil azami ücret tarifelerine zam yaptı. Bununla birlikte mobil şebekelerden yapılan yurtiçi aramalarda azami ücret 1.55 TL’ye zamlandı.

Yurtiçi Kargo'da 24 saatte teslimat dönemi başlıyor 

Kargolarınız artık belirlenen hatlarda 48 saat yerine 24 saatte teslim edilecek. Yurtiçi Kargo, YK Plus 24 hizmetini duyurdu. İşte YK Plus 24 projesi...

20 bin TL maaş! İşte aranan şartlar

Yetişmiş kaynakçı ve montaj ustaları, Akkuyu ve Karadeniz Gazı projelerinde çalışmaya gidince, piyasada bu işi yapacak eleman sorunu ortaya çıktı. Şirket sahipleri “Ustalar büyük projelere gidiyor. Yurt dışına çalışmaya gidenler de var. 20 bin lira maaş veriyoruz ama usta yok." dedi.

Yurtiçi, MNG, Aras Kargo şehir içi kargo gönderi ücretleri ne kadar? 29 Haziran 2022 fiyat listesi!

Yurtiçi, MNG, Aras Kargo şehir içi kargo ücretleri ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Mobil tarifelere yüzde 52.5 zam! Hat açma, numara değişikliği ne kadar oldu? İşte mobil tarifelerde yeni fiyat listesi

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’dan (BTK) yapılan açıklamaya göre mobil şebekelerden yapılan yurtiçi aramalarda azami fiyat 87.53 kuruştan 1.23 liraya çıkarıldı. Bu zam ile birlikte yurtiçi aramalarda inimum ücretinin dakikası son bir yılda yüzde 52.5 fiyat artışı gördü. İşte hat açmadan, num

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

TF Varlık Kiralama'dan 300 milyon TL yurtiçi kira sertifikası portföy varlık girişi!

TF Varlık Kiralama'nın ihracını gerçekleştirdiği TRDTFVK52139 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, 300 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

Peker GYO 9 aylık bilançoda rekor kar açıkladı!

Türk gayrimenkul sektörünün yurtdışındaki bayrak taşıyıcısı olan Peker GYO, yurtiçi ve yurtdışındaki büyüme stratejisinin meyvelerini dokuz aylık bilanço döneminde toplamayı bildi. Şirket, 2020 yılının 9 aylık döneminde 93,6 milyon liralık kâr rakamına imza attı.

yurtiçi şirket eleman alımı Haberi

yurtiçi şirket eleman alımı

1) Horoz Nakliyat: Lojistik sektörünün dev şirketlerinden Horoz Nakliyat, Haramidere'de 350 bin metrekare inşaat alanlı projesini hayata geçirecek gayrimenkul geliştirme grup başkanı arıyor. Başvurular 21 Eylül'e kadar [email protected] adresine yapılabilecek.

2) Eren Holding: zonguldakta hayata geçirmeyi planladığı 1360 MW kapasiteli kömür santrali için makine mühendisleri, elektrik mühendisleri, inşat mühendisleri ve otomasyon mühendisleri arıyor. Başvurular 30 Eylül'e kadar [email protected] adresine veya 0 212 639 89 39 nolu faksa yapılabilecek.

3) Kasa İnşaat: Kayı İnşaat ve İnsa yapı ortak kuruluşu olan Kasa İnşaat iş geliştirme ve dizayn ofis müdürü, inşaat mühendisleri, mimarlar ve teknik ressamlar...