27 / 04 / 2024

Yusuf Kenan Onat

Yusuf Kenan Onat

Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatam Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yusuf Kenan Onat Martı Otel İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi seçildi.

Kync Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kync Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de 27 milyon 539 bin 431,81 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Koyuncu, Ebubekir Sıddık Koyuncu, Yunus Emre Koyuncu, Halil İbrahim Koyuncu ve Mehmet Koyuncu ortaklığında kuruldu.

Akoyapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akoyapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de 18 milyon 453 bin 130,67 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Koyuncu, Ebubekir Sıddık Koyuncu, Yunus Emre Koyuncu, Halil İbrahim Koyuncu ve Mehmet Koyuncu ortaklığında kuruldu.

Makinesan Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makinesan Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Kurt tarafından kuruldu.

Makinesan Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makinesan Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Kurt tarafından kuruldu.

Vaha Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vaha Konut Yatırım Anonim Şirketi bugün  Beşiktaş'ta 4 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Öztiryaki, Tahsin Öztiryaki ve Atakan Öztiryaki tarafından kuruldu.

Öztiryakiler Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Öztiryakiler Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün  Zeytinburnu'nda 54 milyon 867 bin 894 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Öztiryaki, Tahsin Öztiryaki ve Atakan Öztiryaki tarafından kuruldu.

Turgut Özal’ın terzisi Yusuf Kenan Malatya'ya okul yaptırıyor!

Türkiye’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1980’lerin başındaki başbakan yardımcılığı döneminden itibaren adı “Özal’ın terzisi” olarak öne çıkan Yusuf Kenan, Malatya'da yeni okul açmak için kolları sıvadı.

Masdar Enerji Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Masdar Enerji Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Kaynak ve Fatma Ferda Atalar ortaklığında kuruldu. 

Erden Timur baba oldu!

NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ile eşi NEF Vakfı Başkanı Emine Timur'un Yusuf Kenan ismini verdikleri bebekleri dünyaya geldi.

Akoyat İlaç Biyoteknoloji Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akoyat İlaç Biyoteknoloji Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ebubekir Sıddık Koyuncu, Halil İbrahim Koyuncu, Yusuf Kenan Koyuncu, Yunus Emre Koyuncu ve Mehmet Koyuncu Yöneyim Kurulu Murahhas Üyeliği'nde 10 Eylül'de kuruldu.

Metrokent İnşaat Oto Alım Satım Otopark İşltm.ve Turizm Servis Taş.İth.İhr.San.ve Tic.Limited Şti. kuruldu.

Metrokent İnşaat Oto Alım Satım Otopark İşltm.ve Turizm Servis Taş.İth.İhr.San.ve Tic.Limited Şti. Mehmet Karagöz, Tunçbilek Gökalp ve Yusuf Kenan Uslucan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile Ümraniye'de kuruldu.

Kenan Gültürk Bağcılar'daki kültürel faaliyetleri anlattı!

Bağcılar Belediye Başkanı Yardımcısı Kenan Gültürk İle 4/4'lük köşemizde Bağcılar'daki kültürel faaliyetleri, Avm'Ieri ve ortak çalışmaları konuştuk. İşte, Kenan Gültürk'ün açıklamaları.

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Yusuf Kenan Onat Haberi

Yusuf Kenan Onat

Martı Otel İşletmeleri tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 16.06.2014 tarih 1025 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda;


Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Metin İplikçi'nin vefatı nedeniyle boşalan üyeliğe, Türk Ticaret Kanunu'nun 363.maddesi gereği, Yönetim Kurulu'nun kalan görev süresi boyunca görev yapmak ve yapılacak ilk Genel Kurul toplantısında Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere, 10053127616 T.C. Kimlik Nolu Yusuf Kenan Onat'ın Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına,


İsmail Metin iplikçi'nin vefatı ile boşalan Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesine üye olarak Yusuf Kenan Onat'ın seçilmesine


katılanların oybirliği ile karar...