16 / 04 / 2024

Yusuf Namoğlu kim

Yusuf Namoğlu kim

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Peki, Yusuf Namoğlu kimdir? Yusuf Namoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yusuf Namoğlu..

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat ne iş yapmaktadır?

Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat'ın eğitim durumu nedir? Yusuf Canbolat'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yusuf Canbolat'ın kim olduğu ve Yusuf Canbolat'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Ev sahibi ve kiracı tartışmalarında kim haklı, kim suçlu?

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmalarda ev sahipleri potansiyel suçlu muamelesi görüyor. Mahkemelerde açılan davaların yaklaşık yüzde 65’i konut sahipleri ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklardan oluşuyor.

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak İsaoğlu ve Yusuf İsaoğlu ortaklığında kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Alkan tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Bakırköy’de  450 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çobanoğlu, Coban Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Yusuf Namoğlu kim Haberi

Yusuf Namoğlu kim

Yusuf Namoğlu kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Yusuf Namoğlu, 1947 tarihinde Rize'de doğmuştur. 


İstanbul Beşiktaş'da Ortaköy Kılıç Ali Paşa İlkokulunda okudu, Ortaköy Gazi Osman Paşa Ortaokulu ve Maçka Lisesinde okudu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümünden 1971 yılında, İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu.


Askerliğini yedek subay olarak bitirdikten sonra 1974 yılında iş hayatında serbest İnşaat Mühendisi olarak başladı. 1971 yılında futbol hakemliğine başladı, 1992 yılına kadar 21 sene hakemlik yapan Yusuf Namoğlu, bunun 12 yılını FİFA kokartlı hakem olarak görev yaptı. 1994 yılından itibaren Avrupa Futbol Birliğinde Gözlemci ve Maç Delegesi olarak görev yapmıştır.


1989 yılında Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin kurucu genel başkanlığı ve Türk Futbol Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.


1974-1978 yıllarında İnşaat...