27 / 04 / 2024

zabıtçı inşaat no:3 mavişehir

zabıtçı inşaat no:3 mavişehir

No:3 Mavişehir 'de fiyatlar 850 bin liradan başlıyor, projenin anahtar teslimleri Ağustos 2014'te gerçekleştirilecek

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir’de açıldı. Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 3 milyon TL bedelle Mihraç Çetin tarafından açıldı.

Erzurum'da cami inşaatı çöktü: 3 yaralı! 

Erzurum Oltu'da yapımı devam eden bir caminin inşaatında çökme yaşandı Çökme nedeniyle 3 kişi yaralandı.

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

İngiltere'de inşaat sektörü Mart'ta hareketlendi!

İngiltere'de inşaat PMI Mart ayında 8,4 puan yükselişle 61,7 puana ulaştı. inşaat sektörü satın alma yöneticileri endeksine göre; endeks, Mart'ta, Şubat'taki 53,3 puandan, 54,6 puanlık beklentiyi geride bırakarak, 61,7 puana çıktı.

Şanlıurfa'da inşaatın 3. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde çalıştığı inşaatın 3. kattaki penceresinden düşen işçi yaşamını yitirdi...

Bulgaristan'ın tünel inşaatı ihalesine 3 Türk şirketten teklif!

Bulgaristan Hükümeti, Shipka kasabasında yapılacak karayolu tüneli inşaatı için teklifleri aldı. 7 teklif arasında 5 Bulgar şirketinin yanı sıra 3 Türk şirketi de yer alıyor. 

Gaziantep'te inşaatın 3. katından düşen işçi öldü!

Gaziantep Nizip'te bir inşaatın 3. katından düşen inşaat işçisi Hüseyin Turan hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı...

Söğüt İnşaat'tan Ankara Eryaman'a 2 bin 104 konut!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2 bin 104 yeni konut inşa edecek.

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Öztaş tarafından kuruldu...

İnşaat hatasını azaltan yeni model geliyor!

İnşaat hatalarını engellemek, projelerde maliyeti düşürmek için yeni bir sisteme geçiliyor. Yeni uygulama ile inşaatın 3 boyutlu simülasyonu yapılıyor, tüm eksiklikler önceden tespit edilebiliyor. 

Bina metrekare inşaat maliyeti 3 bin TL oldu!

Emlak vergisine esas olmak üzere gelecek yıl uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belirlendi. Bina metrekare inşaat maliyeti 3 bin TL oldu..

Bimes Yapı Taahhüt İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bimes Yapı Taahhüt İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Çığal ve Burak Akın Çığal ortaklığında 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

zabıtçı inşaat no:3 mavişehir Haberi

zabıtçı inşaat no:3 mavişehir


İzmir Mavişehir'de 8 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen No:3 Mavişehir Zabıtçı İnşaat imzası taşıyor. Proje çevre yoluna 3 dakika mesafede yaşama geçiriliyor.


Mavişehir No:3 'te 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut alternatifleri bulunuyor. No:3 projesi 28 daireden meydana geliyor.



No:3 Mavişehir 'de;

3+1 daireler 850 bin liradan,

4+1 daireler 950 bin liradan,

4+1 dubleks daireler ise 1 milyon 100 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Mavişehir No:3 Karşıyaka İskelesi'ne 5 dakika mesafede yer alıyor.


Mavişehir No:3 'te; 3 oda 1 salon daireler 165 metrekare, 4 oda 1 salon daireler 210 metrekare, 4 oda 1 salon dubleks daireler ise 230 metrekare olarak tasarlandı.


Sports International'a yakın konumda yükselen Mavişehir No: 3...