19 / 04 / 2024

Zekeriya Çakır İnşaat iletişim

Zekeriya Çakır İnşaat iletişim

Zekeriya Çakır İnşaat Anonim Şirketi, Zekeriya Çakır Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Mart'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Hilal Caddesi'nde kuruldu.

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Repaır İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Repaır İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Taşhan tarafından kuruldu.

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Hülya Sağır ve Alper Muammer ortaklığında kuruldu.

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akar ve Mustafa Özer İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Ak Brt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Brt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Arı tarafından kuruldu.

Alc R İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alc R İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Resül Alıcı tarafından kuruldu.

Hatır İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatır İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azmi Yakan tarafından kuruldu.

Akçakara İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçakara İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Akçakara tarafından kuruldu.

Öngör İnşaat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öngör İnşaat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Şahir Talıbaş tarafından kuruldu.

Akı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Süleyman Demir tarafından kuruldu.

Aspır İnşaat Hafriyat Lojistik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Aspır İnşaat Hafriyat Lojistik Sanayi Limited Şirketi Kadıköy'de Şener Yöyen tarafından kuruldu.

Zekeriya Çakır İnşaat iletişim Haberi

Zekeriya Çakır İnşaat iletişim

Zekeriya Çakır İnşaat Anonim Şirketi, Zekeriya Çakır Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


Zekeriya Çakır İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları,...