25 / 04 / 2024

zermeram konutları kozağaç ödeme koşulları

zermeram konutları kozağaç ödeme koşulları

Zermeram projesi ne zaman teslim? Konut, villa, yalı ve bahçe dublekslerinin yer aldığı Konya Zermeram projesinde fiyatlar 295 bin liradan başlayarak değişiyor...

Almanya Merkez Bankası açıkladı: Almanya'da konutlar hala aşırı değerli!

Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen ipotek maliyetlerinin artmasıyla geçen sene fiyatların düşmesine rağmen ülkede konutların hala aşırı değerli olduğunu kaydetti.

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ'den Eylül kıyağı: 4 bin TL'den başlayan taksitle ucuza konut müjdesi! 3+1 konutlar satışa çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 10 adet konutu satışa çıkaracağını ilan etti. Bu kapsamda konutlar 4 bin 52 TL'den başlayan taksit fırsatıyla satışa sunulacak.

Kiralık dairelerde açık artırma dönemi başladı! Ev sahipleri, konutlarını  ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkarıyor!

Antalya’ya yerli ve yabancı göçü tüm hızıyla sürerken, fahiş kira yükselişlerinin önü kesilemiyor. Kent merkezindeki pek çok semtte kiralık konut sıkıntısı yaşanırken, bazı mülk sahipleri de konutlarını ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkartmaya başladı.

Bakan Kurum açıkladı: Her şehre özel konutlar inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca her kente özel konutlar inşa edeceklerini söyledi.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Artvin'de yanan evlerin yerine yeni konutlar inşa ediliyor!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde meydana gelen yangın sonucunda kullanılmaz hale gelen evlerin yerine yeni konutlar inşa ediliyor. İnşaat çalışmalarında son aşamaya gelinen konutların yıl sonuna kadar teslim edilmesi hedefleniyor. 

Antalya'da evleri yanan vatandaşlar için yeni konutlar inşa edilecek!

Antalya'da meydana gelen yangın sonrası açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yangın nedeniyle kullanılmamaz hale gelen konutlar için yeni evler inşa edileceğini açıkladı. 

Rize'de yöresel mimariye uygun yeni konutlar inşa edilecek!

Rize'de yaşanan sel felaketi nedeniyle bölgeye ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yıkılan konutlar yerine inşa edilecek konutlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kırıkkale Delice TOKİ konutları satışa çıkıyor!

Kırıkkale'nin  Delice İlçesi Karabekir Mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen 2.Etap TOKİ konutları satışa çıkarıldı. 

Van Başkale'de depremzedeler için kalıcı konutlar inşa edilecek!

İran'ın Hoy şehrinde geçen sene meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin yıkıma sebep olduğu Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yeni kalıcı konutlar inşa edilecek...

zermeram konutları kozağaç ödeme koşulları Haberi

zermeram konutları kozağaç ödeme koşulları


Konya Meram'a bağlı Kozağaç Mahallesi'nde yükselen Zermeram projesi 35 villa, 9 yalı, 14 bahçe dubleksi ve 1.077 daireden meydana geliyor.


Konya Zermeram projesi Seha Yapı tarafından inşa ediliyor. Zermeram Evleri projesi üç etap olarak planlandı. Projenin ilk etabında 353 daire satışa sunuldu.



Zermeram projesi ne zaman teslim?


Zermeram Konya projesinin ilk etabı 2019 yılında teslim edilecek. Zermeram Evleri projesinde konut fiyatları 295 bin liradan başlıyor. Projede villalar 1 milyon 692 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Zermeram Konya projesinde 2+1'lerden, 6,5+1'lere kadar konut tipleri bulunuyor. Konutların alanları 120 metrekare ile 1.052 metrekare arasında değişiyor.


Tamamı peşin alımlarda yüzde 20 indirimin uygulandığı Zermeram Konya projesinde 48 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. 300 bin metrekare alanda yükselen Zermeram'da 240 bin metrekare yeşil alan ve sosyal donatılar...