26 / 04 / 2024

ZEVE Aydınlatma Tasarım Stüdyosu

ZEVE Aydınlatma Tasarım Stüdyosu

ZEVE Aydınlatma Tasarım Stüdyosu kurucularından Ayrım Yaser Talu, zengin bir tarihi mirasa sahip olan İstanbul başta olmak üzere, ülkemizin farklı kentlerinde yer alan sembolleşmiş tarihi yapıların doğru aydınlatma tasarımı ile yeniden ele alınması gerektiğine inanıyor.

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Tezel ve Murat Oğuz ortaklığında kuruldu.

Seramiknoktası Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seramiknoktası Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Bilal Aydın tarafından kuruldu.

BİM’de kaçırılmayacak indirimler! Nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü

BİM’in 7 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü. İşte BİM 7 Nisan 2023 fiyat listesi

Emsal Tasarım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsal Tasarım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

Apeks Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apeks Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Bilal Yılmaz ve Enes Yusuf Aydın ortaklığında kuruldu.

Yc Tasarım Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yc Tasarım Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Pendik'te Aydın Yüce tarafından kuruldu.

Bilgiarchitects Mimari Tasarım Ve Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Bilgiarchitects Mimari Tasarım Ve Uygulama Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Bilgi tarafından kuruldu.

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi kuruldu!

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akkaya tarafından kuruldu.

Dream Studio Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Studio Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Levent Cevdet Aydın tarafından kuruldu.

Anthro Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anthro Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eda Aydın ve Elda Karakoç ortaklığında kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi kuruldu!

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Şahbaz ve Uğur Gürbüz ortaklığında kuruldu.

ZEVE Aydınlatma Tasarım Stüdyosu Haberi

ZEVE Aydınlatma Tasarım Stüdyosu

Kurucusu olduğu ZEVE Aydınlatma Tasarım Stüdyosu çatısı altında kent meydanlarından tarihi yapılara, köprülerden sağlık yapılarına kadar pek çok ödüllü mimari aydınlatma projesine imza atan Aydınlatma Tasarımcısı Ayrım Yaser Talu, tarihi önem taşıyan yapıların doğru aydınlatma ile ruhlarını geri kazanarak, bulundukları kentin tarihsel kimliğini vurgulamaya yardımcı olacaklarını, özellikle de İstanbul gibi tarihsel açıdan hayli zengin kentlerimizdeki bu kültürel mirasın nitelikli bir biçimde aydınlatılarak ortaya çıkartılması gerektiğine inanıyor.


Tarihi yapıların aydınlatmasında yapının ait olduğu dönemin ve mimari niteliklerinin çok iyi analiz edilmesi gerektiğini vurgulayan Talu, hedefler doğrultusunda estetik ve teknik açıdan dikkatli hareket edilmesi gerektiğini de sözlerine ekliyor: "Mimarlık ve mühendislik biliminin hayranlık uyandıran örnekleri olan tarihi binalarımız ve anıtlarımız, ustalıkla planlanmış bir aydınlatma tasarımıyla çarpıcı bir şekilde vurgulanabilir ve ön plana...