24 / 04 / 2024

zeynep bastık nerede yaşıyor

zeynep bastık nerede yaşıyor

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinde son dakika! Kartal'a tam 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'nin dönüşümü için düğmeye bastı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesiyle Yakacık'a 584 yeni konut inşa edilecek.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Çayınızı kahvenizi 1 TL’ye alın! Böyle indirim görülmedi! Yetişen kapıyor!

Enflasyonun artması gıda sektörünü fena vurdu. Vatandaşlar artık nerede indirim görse oraya akın ediyor. Öyle bir indirim haberi yapıldı ki! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

TOKİ Kocaeli projesi için tarih belli oldu! Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez projesi için düğmeye bastı. Körfez TOKİ projesinin ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Huawei Watch GT 3 Pro da şaşırtan fiyatlar! 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Sağlamlığı ile öne çıkanTitanyum gövdeli Huawei Watch GT 3 Pro’nun fiyatı en düşük seviyeye geldi. Muadilleri arasında en sağlamı olarak bilinen Titanyum gövdeyle gelen Huawei Watch GT 3 Pro modelinin fiyatı en düşük nerede ve kaç lira?

KİPTAŞ'tan Etiler'e komşu yeni proje geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın yeni projesi İstanbul Beşiktaş Akatlar'da hayata geçirilecek. İşte detaylar...

Ağır yara alan kripto paralar gaza bastı! Kötü senaryo geride mi kaldı?

Gündemden düşmeyen kripto paralar gaza bastı. Peki yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda kötü senaryo geride mi kaldı? İşte kripto paralarda son durum...

KİPTAŞ Pendik projesinin detayları belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Pendik projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Pendik projesi 346 milyon 777 bin TL'ye mal olacak.

KİPTAŞ Pendik Projesi geliyor!

Geçtiğimiz ay Tuzla Meydan Projesi'ni hayata geçiren KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yakın zamanda Pendik'te yeni projenin hayata geçeceğini dile getirdi.

Zeynep Bastık Alaçatı'da villa satın aldı!

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

Madnasa Türkbükü nerede?

Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

zeynep bastık nerede yaşıyor Haberi

zeynep bastık nerede yaşıyor

Son yılların başarılı isimlerinden Zeynep Bastık da kazancını gayrimenkul yatırımına yapan isimlerden oldu. Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre; İstanbul'da havuzlu lüks bir villada oturan Bastık, şimdi de Alaçatı'da ev aldı. 

Ünlü şarkıcı, aynı zamanda menajeri olan Tolga Akış'la  beraber son birkaç yıldır kiraladıkları Alaçatı'daki özel havuzlu lüks villayı satın aldı.Zeynep Bastık ile bu yaz dünyaevine gireceği Akış'ın yatırımları için de 8 milyon ödediği iddia edildi. 

Hande Erçel 10 milyon TL'ye cam ev satın...