19 / 04 / 2024

Ziya İç Dekorasyon İnşaat adres

Ziya İç Dekorasyon İnşaat adres

Ziya İç Dekorasyon İnşaat Taahhüt Metal ve Metal Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Azgın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu.

Kristal Dekorasyon Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Dekorasyon Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Karslı tarafından kuruldu.

Yt Dekorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yt Dekorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Tolga Çıngıl ve Yasemin Yaşar Çıngıl ortaklığında kuruldu. 

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, sanayi sitelerindeki hurda yığınları ve çöp atıklarına tepki gösterdi.

Arın Proje Dekorasyon Uygulama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arın Proje Dekorasyon Uygulama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Canalp Yüksel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Başakşehir, İkitelli Ziya Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Buğra Dekorasyon Mahrukat İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Dekorasyon Mahrukat İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Karaarslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta kuruldu.

Model Dekorasyon Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Model Dekorasyon Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vedat Erkan, Bilgin Ağyüzlü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Şubat'ta Yenerler İş Merkezi'nde kuruldu.

Hey Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hey Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Halil Kanpak, Mehmet Emin Kanpak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta Fatih, Mesihpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fadime Düğüncü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta Beykoz, Yenimahalle, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

BYZT Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYZT Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, İlhan Beyazıt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Şubat'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Hacı Mansur Sokak, Bayraktar Apartmanı'nda kuruldu.

İMSİAD Başkanlığı'na Namık Ziya Mescioğlu seçildi!

Ekonominin lokomotifi konumundaki inşaat sektörünün Bursa ’ daki etkin temsilcisi İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği ’ nin ( İMSİAD ) Başkanlığı’na Namık Ziya Mescioğlu seçildi...

Serdar Arısu Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Arısu Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Arısu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Avcılar, Gümüşpala Mahallesi'nde kuruldu.

Evmambo’dan Sevgililer Günü’ne özel dekorasyon önerileri!

Yılın en aşk dolu günü “Sevgililer Günü” yaklaştıkça etrafı da heyecan sarmış durumda. Evmambo uzmanlarından Mimar-İçmimar Zeynep Hatice Akgün, evini ufak dokunuşlarla güzelleştirmek isteyenler için dekorasyon önerilerini sıraladı...

Arev Gayrimenkul Dekorasyon Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Taahhüt İşleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arev Gayrimenkul Dekorasyon Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Taahhüt İşleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Polatel, Cansu Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu

Ziya İç Dekorasyon İnşaat adres Haberi

Ziya İç Dekorasyon İnşaat adres

Ziya İç Dekorasyon İnşaat Taahhüt Metal ve Metal Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Azgın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Ziya İç Dekorasyon İnşaat Taahhüt Metal ve Metal Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü dekorasyon hizmetleri.Resmi ve özel kuruluşların evlerin dekorasyonunu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ziya İç Dekorasyon İnşaat Taahhüt Metal ve Metal Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, Dersan Koop Sanayi Sitesi, S-1 Blok...