19 / 04 / 2024

Zonguldak toki ihale

Zonguldak toki ihale

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ nca Zonguldak Devrek'e 271 konut'un ihalesi gerçekleşti. Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projedeki konutlar 14 blok şeklinde yükselecek.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

Zonguldak TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Zonguldak kura çekilişi ne zaman açıklanacak?

TOKİ Zonguldak kura çekilişlerine dair şu sıralarda pek çok soru sorulmaktadır. TOKİ Zonguldak kura çekimine dair araştırılan detayları!

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! Tam 369 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut ihalesi yarın!

Zonguldak İli Gökçebey İlçesi İstasyon Mahallesi 298 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlmesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Zonguldak TOKİ Basın Sitesi'nin kurası yarın çekilecek!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, TOKİ  tarafından inşa edilen Basın Sitesi'nin kura çekilişi yarın düzenlenecek.

TOKİ Zonguldak 110 konut ihalesi yarın!

TOKİ, Zonguldak'ta 110 konut inşa edecek. TOKİ Zonguldak 110 konut projesi için ihale yarın yapılacak..

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni projesi ihale edildi!

TOKİ tarafından Zonguldak Devrek-Çaydeğirmeni’ne 427 konut yapılacak. Proje için ihale gerçekleştirildi..

Zonguldak Merkez'de kan bağış merkezi binası işi ihale edilecek!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Zonguldak Merkez'de kan bağış merkezi binası için proje işi ihale ediliyor. İhale 18 Mayıs'ta yapılacak..

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 427 konut ihalesi 31 Mayıs'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zonguldak İli, Devrek İlçesi, Çaydeğirmeni Beldesi'nde inşa edilen 427 konutun ihale tarihi belli oldu.

Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek’te TOKİ tarafından Emekli Grubu için hayata geçirilecek olan 324 kuralı olarak satılyor. Peki, Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

200 konutluk TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

Zonguldak toki ihale Haberi

Zonguldak toki ihale

18 Nisan’da gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca 1 cami, 1 ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.


Devrek ilçesinde inşa edilecek konutların 86’sı 3+1, 185’i 2+1 planında tasarlandı. Konutlar 14 blok halinde ve 3 - 4 kat şeklinde farklı yüksekliklerde inşa edilecek. Projede geleneksel mimarinin modernize edildiği cephe tasarımına yer verildi.


TOKİ...