18 / 04 / 2024

Zorlu Holdingin acı günü

Zorlu Holdingin acı günü

Zorlu Gayrimenkul Grubu Başkanı Sayın Mesut Pektaş’ın babası Hacı Pektaş vefat etti. Hacı Pektaş'ın vefatı üzerine Zorlu Holding yönetimi ve çalışanları bir taziye mesajı yayınladı.

Zorlu Holding'in acı günü! Saide Zorlu vefat etti!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Başkan Yardımcısı Zeki Zorlu'nun anneleri Saide Zorlu vefat etti. Kipaş Holding taziye ilanı yayınladı.

Zorlu Center'a A Design Award’dan ödül!

Zorlu Center, Dünyanın en prestijli tasarım yarışması olarak bilinen A Design Award’da “Hayat Ağacı” enstalasyonuyla ‘Sınırlı Üretim ve Özel Tasarım kategorisinde ödül aldı.

Zorlu Gayrimenkul Grubu'nun acı günü! Mesude Pektaş vefat etti!

Zorlu Gayrimenkul Grubu Başkanı Mesut Pektaş'ın annesi Mesude Pektaş vefat etti. Zorlu Gayrimenkul Grubu taziye ilanı yayınlattı.

Zorlu Gayrimenkul'ün acı günü: Ekrem Çekim vefat etti!

Zorlu Gayrimenkul Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Emel Çekim'in babası Ekrem Çekim 29 Mart Pazar günü vefat etti. Çekim için Zorlu Gayrimenkul taziye ilanı yayınlattı..

Zorlu Gayrimenkul'ün acı günü: Fevzi Aydın vefat etti!

Zorlu Gayrimenkul yöneticilerinden Yalçın Aydın'ın babası Fevzi Aydın vefat etti. Aydın'ın vefat için Zorlu Holding-Zorlu Gayrimenkul taziye ilanı yayınlattı..

Soma’ya Zorlu müjdesi: Santralde geri adım!

Kolin Grubu’nun santral kurmak için 600 ağacı kestiği Soma’ya bu sefer güzel haber geldi. Zorlu Holding, Kolin’in termik santral yapmak için ağaç kestiği Manisa’nın Soma ilçesinde kuracağı ithal kömüre dayalı termik santralden vazgeçti.

Zorlu Center'ın acı günü! Murat Delioğlu vefat etti!

9 Ocak 2015 tarihinde saat 21:30'da Zorlu Center'ın yerleşim bulunmayan R2 kulesinde bir yangın meydana geldi. Çıkan yangında securitas Güvenlik Vardiya Amiri Murat Delioğlu vefat etti.

Apple Türkiye'de 2. mağazasını bugün Akasya Acıbadem AVM'de açıyor!

Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu Center'da açan Apple'ın ikinci mağazası bugün İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Akasya Acıbadem AVM'de kapılarını ziyaretçilere açıyor. Apple'ın dünya genelindeki 444'üncü mağazası Apple Store bugün açılıyor.

Zorlu Holding'in acı günü! Önal Ulusoy vefat etti!

Zorlu Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Sayın Aslı Alemdaroğlu'nun babası vefat etti. Önal Ulusoy'un vefatı üzerinde Zorlu Holding yönetimi ve çalışanları bir taziye mesajı yayınladı.

Apple, ikinci mağazasını Akasya Acıbadem AVM'de açacak!

Apple, İstanbul Zorlu Center'da 5 Nisan 2014'te açılan ilk Apple Store'un ardından ikinci mağazanın da açılacağını resmen duyurdu. İkinci Apple Store için belirlenen yer ise Akasya Acıbadem AVM olarak belirtildi...

Zorlu Holding'in acı günü! Hacı Pektaş vefat etti!

Zorlu Gayrimenkul Grubu Başkanı Sayın Mesut Pektaş’ın babası Hacı Pektaş vefat etti. Hacı Pektaş'ın vefatı üzerine Zorlu Holding yönetimi ve çalışanları bir taziye mesajı yayınladı.

Crate and Barrel Türkiye'deki ilk mağazalarını Zorlu Center ve Akasya Acıbadem'de açtı!

Amerikan mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı perakende zinciri Crate and Barrel, Türkiye' deki ilk mağazalarının kapılarını mayıs ayında Zorlu Center ve Akasya Acıbadem' de açtı...

Crate and Barrel Avrupa'daki ilk mağazasını Zorlu Center'da açtı!

Crate and Barrel; Avrupa'daki ilk mağazasını Zorlu Center'da açtı. Crate and Barrel Türkiye CEO'su Nur Akgerman; "Temelleri 1962 yılında Şikago'da atılan Crate and Barrel olarak ikinci mağazamız da Akasya Acıbadem'de açacağız" dedi

Zorlu Holdingin acı günü Haberi

Zorlu Holdingin acı günü

Zorlu Gayrimenkul Grubu Başkanı Sayın Mesut Pektaş’ın babası Hacı Pektaş vefat etti. Hacı Pektaş'ın vefatı üzerine Zorlu Holding bir taziye mesajı yayınladı. 


İşte o mesaj;


BAŞSAĞLIĞI


Zorlu Gayrimenkul Grubu Başkanı Sayın Mesut Pektaş’ın babası

HACI PEKTAŞ’ın

vefatının üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.


ZORLU...