19 / 04 / 2024

zorunlu trafik sigortası

zorunlu trafik sigortası

Araç sahiplerini ilgilendiren yeni bir açıklama yapıldı. Bu haber trafiğe çıkan herkesi ilgilendiriyor. İşte detaylar!

Arabası olanlar artık teyakkuza geçti! 81 ilde fiyatlara büyük zamlar geldi! İşte detaylar!

Arabası olanlar artık daha çok dikkat edecek. Zorunlu trafik sigortasına gelen artışlar gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

Yeni sigorta tarifesi resmen açıklandı! 1 Eylül’den itibaren plakaya göre güncel araç sigorta fiyatları…

Tüm araç sahiplerini ilgilendiren ‘Zorunlu Trafik Sigortası’ ücretleri 1 Eylül 2022 tarihi itibarıyla %20 arttı. Buna ek olarak tavan fiyatlar için uygulanan aylık artış oranı da yüzde 2.25’ten 4.75’lere çıktı. Hasarsızlık indiriminde oranlar ise düştü. İşte, 1 Eylül 2022 fiyatları..

Bütün araç sahiplerini ilgilendiriyor! Milyon liralar ödeyebilirsiniz! Bunu sakın yapmayın

Zorunlu trafik sigortasına geçtiğimiz zamanlarda % 20 oranında zam geldi. Zam sonrası milyonlarca araç sahibi zorunlu trafik sigortası yaptırmadı. Ama zorunlu trafik sigortası yaptırmayan araç sahiplerini kaza durumunda daha yüksek bedeller ödüyor.  Örneğin arabanız ortalama 400 bin lira maliyetinde

Zorunlu trafik sigortası ne kadar oldu? 2022 trafik sigortasına ne kadar zam geldi?

Zorunlu trafik sigortası fiyatları araç sahipleri tarafından araştırılıyor. Peki Zorunlu trafik sigortası ne kadar oldu? İşte detaylar!

Araç sahipleri dikkat! Zorunlu Trafik Sigortası’nda fiyatlar güncellendi! İşte İstanbul, Ankara, İzmir’de azami tutarlar

Her ay belirlenen Zorunlu Trafik Sigortasında ağustos ayı fiyatları yayımlandı. Bu sene trafik sigortası yaptırmayan kişilere kesilecek cezanın tutarı 169 lira oldu. İşte Zorunlu Trafik Sigortası haberinin detayları...

Zorunlu trafik sigortasına güncelleme yapıldı! Artık 5 katını geçmeyecek!

Zorunlu trafik sigortası ile ilgili yeni bir düzenlemeye gidildi. İşte milyonlarca araç sahibini ilgilendiren yeni düzenleme!

Zorunlu Trafik Sigortası'na sayılı günler kaldı! İşte zamlı Trafik Sigortası tarifesiyle oluşacak yeni fiyatlar

Milyonlarca sürücü bu haberi bekliyor. Mayıs ayı itibarıyla zamlı Zorunlu Trafik Sigortası yürürlüğe girecek. İşte tüm detaylar...

Zorunlu trafik sigortasında yeni bir dönem başlıyor!

Zorunlu trafik sigortasında riskli basamaklarda yer alan sürücülerin poliçe sorununa çözüm için yapılan "Sigorta Aracıları Teklif Platformu” uygulamaya başlandığı kaydedildi. Yapılan platform uygulaması ile birlikte sürücülerin poliçeye ulaşması da kolaylaşmış olacak.

Arabası olanlar dikkat! Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem bugünden itibaren başlıyor!

Arabası olan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren zorunlu trafik sigortasında yeni dönem bugünden itibaren resmen başlıyor. İşte ayrıntılar... 

Araç sahipleri dikkat! Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem yarın resmen başlıyor!

Pek çok araç sahibini yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Zorunlu trafik sigortasında yeni dönemin yarın resmen başlayacağı belirtilirken, "Sigorta Aracıları Teklif Platformu" yarından itibaren uygulanacak.

Trafik sigortasında yeni dönem başlayacak! 

Trafik Teklif Platformu ile trafik sigortası poliçe tekliflerinde yaşanan mağduriyetlerin önlenmesi için devreye sokulan yeni sistem ile 10 dakika içinde teklif alınabileceği kaydedildi. SDDK tarafından yayımlanan genelge kapsamında 19 Şubat’ta yürürlüğe gireceği duyuruldu.

Zorunlu Trafik Sigortası'nda değişiklik yapıldı! Azami primi SEDDK belirleyecek...

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında Tarife Uygulama Esasları Hakkındaki genelgeyi yayımladı.

Zorunlu trafik sigortasında şubat ayı prim artış oranı belli oldu...

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), şubat ayı için trafik sigortasındaki prim artış oranını yüzde 10 olarak belirledi. İşte haberin detayları...

Trafik sigortasında yeni ücretler belirlendi...

Zorunlu trafik sigortasında yeni ücretler belli olduğu kaydedildi. Buna göre, en yüksek trafik sigortası tutarı, 22 bin 236 lira ile İstanbul olduğu kaydedildi. İşte haberin detayları...

Zorunlu deprem sigortasında azami teminat tutarı 2 katına çıkarıldı!

Zorunlu Deprem Sigortası azami teminat tutarı artırıldı. Bugünkü 32413 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararla azami teminat tutarı 640 bin TL'den, 1 milyon 272 bin TL'ye yükseltildi.

Zorunlu trafik sigortası aylık artış oranları açıklandı...

Zorunlu trafik sigortası aylık azami prim yükseliş oranı, 2024 senesinin ilk 4 ayı için yüzde 5 olarak kaydedildi. Bu oran, 2023'ün mayıs ayından itibaren aylık yüzde 2 olarak yapılıyorudu. İşte haberin detayları...

Araç sahipleri için kırmızı alarm! Kasko ve trafik sigortası fiyatları düşecek mi, artacak mı?

Otomobil piyasasında fiyatların düşmesiyle beraber, kasko fiyatlarında da düşüşler görüldü. Bu gelişmelerin ardından gözler trafik sigortası fiyatlarına çevrildi. Peki trafik ve kasko fiyatları düşecek mi, artacak mı?

Trafik sigortasının yetersiz kaldığı yerde devreye İMM giriyor!

Zorunlu trafik sigortası kaza anında karşı tarafa verilen hasarı belirli limitler dahilinde karşılarken, İhtiyari Mali Mesuliyet Sigortası (İMM) araç sahibinin üçüncü şahıslara verdiği maddi zararın tamamını karşılıyor.

12. Kalkınma Planı'nda afet yönetimi detayı: 15,2 milyon konut ve iş yeri zorunlu deprem sigortasına dahil olacak!

12. Kalkınma Planı kapsamında, ülke genelinde 2028 yılında 15,2 milyon konut ve iş yerinin zorunlu deprem sigortasına dahil olması planlanıyor. 

Araç sahiplerinden yeni bir talep geldi: Zorunlu trafik sigortasında "serbest piyasa" sistemine geçiş

Trafik sigortasında son dönemde yaşanan fiyat artışları sürücülere maddi açıdan zarara uğratıyor. Sigortacılık sektörü ise mevcut fiyatlandırmayı maliyetleri karşılamakta yetersiz görüyor ve bu sebeple bazı araçlara sigorta teklif etmekten kaçınıyor. 

zorunlu trafik sigortası Haberi

zorunlu trafik sigortası

Otomobil sahiplerini ilgilendiren ve zorunlu olan trafik sigortası için yeni düzenleme yolda. Zorunlu trafik sigortası yaptıracaklar bu yeni düzenleme hakkında araştırmalara başladı. Peki zorunlu trafik sigortası hakkında yapılan yeni düzenleme neleri kapsıyor, zorunlu trafik sigortasında yapılan değişiklikler nelerdir?

İşte detaylar…

ARAÇ SAHİPLERİ İÇİN YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR!

Araç kullanan ve trafiğe çıkan vatandaşları yakından ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. Trafiğe çıkan her aracın trafikte güvenli bir şekilde yer almasını amaçlayan, ama olası bir kaza halinde karşı tarafı korumak için zorunlu olarak trafik sigortası yaptırması gerekiyor. Zorunlu trafik sigortasına dair kritik bir açıklama geldi ve yeni düzenlemenin yolda olduğu belirtildi.

Bu konuyla ilgili SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu tarafından bir açıklama yapıldı. Eroğlu, yaptığı açıklamada zorunlu trafik sigortasında geniş bir güncellemeye gidildiğini ifade...