23 / 04 / 2024

Güneşli Asude Konakları'nda 145 bin TL! Hemen teslim!

Güneşli Asude Konakları'nda 145 bin TL! Hemen teslim!

Berk Yapı ve Fara Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Güneşli Asude Konakları'nda yaşam başladı



Güneşli'de 4 bin metrekare alana inşa edilen Asude Konakları'nda toplam 80 daire bulunuyor. Şu an son 5 konutun satışı yapılıyor. 2007 yılında inşaatına başlanan projenin yapımı geçtiğimiz ay tamamlandı ve konut teslimleri başladı.

Güneşli Asude Konakları'nın 4 bin metrekarelik arsasının yüzde 60'ı yeşil alana, yüzde 40'ı ise inşaat alanına ayrıldı. Projede 90 metrekarelik 2+1 konutlar 145 bin TL'ye, 120 metrekarelik 3+1'ler ise 195 bin TL'ye satılıyor. Proje tamamlandığı için ödemeler peşin yapılıyor.

Güneşli Asude Konakları, Berk Yapı ve Fara Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor. İki etapta 4 blok halinde inşa edilen projede fitness center, süs havuzları, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik bulunuyor.

TEM ve E-5 bağlantı yolları arasında yer alan site son deprem yönetmeliğine uygun statik bir proje olma özelliğine sahip. Rayda temel sistemiyle inşa edilen Güneşli Asude Konakları'nda yangın, gaz alarmı ve koruma tesisatı, mantolama sistemi ile ısı ve ses yalıtımı mevcut.

Güneşli Asude Konakları'nın daire içi özellikleri arasında ise ısı camlı çift açılır pvc doğrama pencereler, çelik giriş kapıları, panel mobilya oda kapıları, doğalgazlı kombi sistemi, su bazlı saten boya ve kartonpiyer, laminant parkeli salon ve odalar, ankastre mutfak dolapları, internet bağlantısı, merkezi uydu ve TV sistemi yer alıyor.

Güneşli Asude Konakları'nın çevresinde büyük alışveriş merkezleri bulunuyor. Site, Yeşilköy Havalimanı'na 5 dakika, Olimpiyat Stadı'na 10 dakika, İkitelli Organize Sanayi ve İstoç Toptancılar Çarşısı'na 5 dakika, İkitelli Başakşehir ve Halkalı Toplu Konutları'na komşu, ünlü markaların fabrika satış mağazaları arasında inşa edildi.

0212 655 91 51

www.asudekonaklari.com

[email protected]

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön