25 / 04 / 2024

Güneşli Express Residence ödeme planı!

Güneşli Express Residence ödeme planı!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Güneşli Express

Güneşli Express Residence ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. Babacan Yapı Güneşli Express Residence projesi kapsamında stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor...




Güneşli Express Konutları Bağcılar'a bağlı Güneşli'de inşa ediliyor. Proje  Babacan Yapı  imzası taşıyor.


Güneşli Express Residence ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.  Güneşli Express  Residence ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


4 bin 250 metrekare arsa üzerinde yükselen Güneşli Express Residence projesi kapsamında stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunuyor. Projedeki konutların alanları 32 metrekare ile 326 metrekare arasında değişiyor.


Güneşli Express Rezidans ödeme planı:

Güneşli Express Konutları ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ile firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı buluyor. Yüzde 1 peşinat ödendikten sonra, yüzde 75'lik kısım banka kredisi ile vadelendirilebiliyor. Kalan tutar ise teslimlerde ödeniyor.


Güneşli Express Rezidans fiyat bilgisi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.Güneşli Express Rezidans Konutları 'nın bu yıl sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Güneli Express Rezidans nerede?

Güneşli Express Residence adres: Mahmutbey Mah. (Kemerburgaz Üniversite Mevkii) Özlem Sk. No: 11 Güneşli – Bağcılar/ İstanbul



Babacan Yapı Güneşli Express iletişim

Telefon: (0212) 445 05 05

Web adresi: www.gunesliexpress.com




projeye sor



Geri Dön