25 / 04 / 2024

Güneşli markalı konut projeleriyle yenileniyor!

Güneşli markalı konut projeleriyle yenileniyor!

Gayrimenkul değer artışının son yıllarda hızlı bir ivme kazandığı Güneşli'de devam eden markalı konut projelerine bir yenisi ekleniyor. Ve Güneşli, lokasyonu, butik mimari tavırları ve kullanışlı metrekareleriyle dikkat çekiyor...



Gayrimenkul değer artışının son yıllarda hızlı bir ivme kazandığı Güneşli'de devam eden markalı konut projelerine bir yenisi ekleniyor. Ve Güneşli, lokasyonu, butik mimari tavırları ve kullanışlı metrekareleriyle dikkat çekiyor.


 "3S Ve Güneşli, Güneşli'nin ana Ş aksı üzerinde, yaklaşık 8 bin 800 metrekare arsa üzerinde, 0+1, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan zemin üstü 8,11,12 katlı 3 blokta 214 konut ve 15 Kİ ticari birimden meydana O geliyor. Güneri'nin markalı konut projeleri içinde lokasyonu ile dikkat çeken O ve 700 metrekare kapalı GC sosyal alanı içinde zengin bir IX sosyal yaşam barındıran Ve Güneşli, yaklaşık 50 milyon liralık yatırım ile yükseliyor. 



Geniş kat bahçeleri birbirine bağlanıyor Projede konut blokları, arazı eğimine göre değişmekle birlikte yaklaşık 6 metrelik alışveriş kütlesinin üzerindeki platforma basıyor. Ticari birimler arsanın cadde cephelerinde yer alırken, konutların altına gelen aksta yaklaşık 1000 metrekarelik kapalı sosyal alan hizmet veriyor. Kapalı sosyal alanlarda, havuz, sauna, fitnessin yanı sıra kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Kapalı sosyal alan avlu ile dışarıya ballanıyor. Arazi eğiminden yararlanılarak çözülen kapalı otoparklar ve teknik birimler ıkı bodrum kata toplanmış. 


Doğalgazlı petekli ısıtma sistemi, salonlarda duvar tipi VRV sistemler, asma tavanlarda yer alan spot aydınlatmalar satışa dahil. Yüzde SO'si 1+1 dairelerden oluşan projenin teslimi Kasım 2014. Teknoloji yaşam hızı ile birleşince ortaya çıkan ürün, ultra lüks kapalı bloklar ve sunulan yaşam tarzı da tıpki mimari dili gibi ultra izole. Tabii ki "Yükseltmeyelim, hepimizin ayaklan çime bassın" diyecek kadar romantik değiliz. Ancak teknoloji bizi kısıtlamaya def il tam tersi olanakları ile özgürleştirmeye çalışmalı. Mahalle, kreş. sağlık ocağı, bakkal kavramları veni planlamalar içinde unutulmamalı. 


VE GÜNEŞLİ YANİ GÜNEŞLİ EV Ve en Önemlisi proje isimlerimiz de yabancılaşmayı desteklememeli. "Ve Güneşli" bu anlamda malzemeyi ve teknolojiyi, sınırlı bir parselde doğru kullanan yaklaşımları ile geleneksel yaşam tarzına dozunda moderniz m ekleyen bir proje. Ve en önemlisi ismi de Türkçe. Proje yerleştiği parsel bazında iki ana caddeyi birbirine bağlayan bir konumda. Bu nedenle ana caddeler cephesi ticari birimlere ayrılmış. 


Parselin zemin kotunda yayılan ticari kütle üzerinde birbiri ile geçişleri olan üç blok "L" formunda birleşmiş. Formun güney cepheye yönlenmesi ve ticari bloğunda güney cephede sosyal alanlara avlu teşkil edecek biçiminde avl ulaş ması iklimsel veriler açısından olumlu. 


GENİŞ VE TERASLI DAİRELER ÜST KATLARDA 


Mimarı projede Kraft Mimarlık, iç mimari çalışmalarda Shape İç Mimarlık imzasını taşıyan projede, 1 + 1 daireler dahil dolap hacimli antreli girişlerin tasarlanması önemli. Tüm projelerde, büyük bir avantajmış gibi sunulan ebeveyn banyolarının Ve Güneşli projesinde olmaması akıllıca. Ve Güneşi mimari olarak minimum kayıp alan ile maksimum etkin alan hedefleyen geometrisi ve küçük de olsa her türlü ihtiyacın karşılanabileceğini gösteren iç mekân döşemleri ile dikkat çekici. Geniş 3+1 daireler ise en üst katlara alınmış. 


Esin Tümer/Habertürk Gazetesi 


Geri Dön