28 / 03 / 2024

Güzelbiryer'de `Örnek Blok' ziyarete açıldı

Güzelbiryer'de `Örnek Blok' ziyarete açıldı

Bursalılar, içerisinde örnek evin de olduğu "Örnek Blok"u gezerek, projeyi bütünlüklü olarak algılama, yaşam alanının atmosferini hissetme ve projenin ruhunu anlama imkanı buldu.



Konut sektöründe İstanbul,  Ankara  ve Eskişehir'de geliştirdiği ayrıcalıklı, özel ve butik projelerin ardından "Bursa Güzelbiryer" projesiyle Bursa'da yatırım yapan Koray İnşaat, Bursa'da bir ilk'e daha imza attı. Koray İnşaat, Bursa'nın en seçkin konut projelerinden biri olan `Bursa Güzelbiryer' projesinde, bir örnek daire ile yetinmeyerek bir "Örnek Blok" hazırlayarak Bursalıların ziyaretine açtı.

Örnek Blok açılışı nedeniyle Bursa Güzelbiryer Satış Ofisi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Koray İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Grup Yöneticisi Ali Pusat, inşaat sektöründe garanti belgesi uygulaması olan Konut Kalite Standardı ardından Bursa'da bir ilk'e daha imza attıklarını söyledi.

"Örnek Blok" ile projenin ruhunu anlayacaksınız

Koray İnşaat olarak inşaat şirketlerinin "örnek daire" uygulamasını bir seviye daha ileriye taşıdıklarını vurgulayan Ali Pusat, " Örnek blok" uygulamasını hayata geçiriyoruz. Sitemizdeki bir büyük bloğu, içerisinde örnek daire de olmak üzere; görüp, inceleyip, hissedebileceğiniz hale getirdik. Böylece ev sahibi olmak isteyenler projeyi bütünlüklü olarak algılayabilme, yaşam alanının atmosferini hissedebilme ve projenin ruhunu anlayarak daha kolay karar verebilme imkanına sahip olacaklar. İnşaat sahasında gördüğünüz üzere, Örnek Blok'u yaparken, diğer blokların inşaatı da tüm hızıyla devam ediyor. Söz verdiğimiz üzere, Mayıs 2010 tarihine kadar ilk etap konutları teslim edeceğiz" diye konuştu.

Bursa'da ilk kez hayata geçecek olan "Örnek Blok" uygulaması, Bursa'yı, Gerçek Anahtar Teslimi, Garanti Belgesi gibi hizmetleri de kapsayan Konut Kalite Standardı'yla (KKS) tanıştırıyor. Koray İnşaat bu hizmetiyle sektördeki kalite standartlarını yükseltme yönünde Bursa'ya yeni bir katkı sağlayacak. Toplantıda ayrıca Bursa Güzelbiryer için uygulanacak yeni ödeme kolaylıkları hakkında bilgi verildi.



İnşaat tüm hızıyla sürüyor, teslimat Mayıs 2010'da
Ali Pusat, Bursa Güzelbiryer'in Mart 2008 tarihinde lansmanı yaptıklarını ardından 20 Nisan 2008 tarihinde ise çocuklarla birlikte temel atarak inşaata başlandıklarını hatırlatarak şöyle konuştu. "Projemiz toplam 120 bin metrekare üzerine inşa ediliyor ve 58 blok ile 750 konuttan oluşuyor. İlk aşamada 381 adet konutun inşaatını tamamlayacağımız projedeki bloklar dört katlı olarak tasarlandı ve 1+1'den 4+1'e kadar 25 farklı konut tipi bulunuyor. Yüzde 70 yeşil alan düzenlemesi, özel peyzajı, Uludağ manzaralı terasları, çocukların fiziki ve zeka gelişimine uygun oyun parkları, sosyal tesisleri gibi özelliklerle gerçek anlamda bir yaşam alanı sunan projeyi, yaklaşık 175 milyon TL yatırımla tamamlamayı planlıyoruz."

Gerçek anahtar teslimi ve garanti belgesi
Ali Pusta ayrıca Koray İnşaat'ın bugüne kadar toplu konut yerine nitelikli, butik, özel ve sınırlı sayıda konut üreterek sektörün kalite, güven, estetik anlamında öncüsü olduğunu sözlerine ekledi. Pusat, Türkiye'de sınırlı sayıda inşaat firmasının verdiği `Garanti Belgesi'ni müşterilerine sunan Koray İnşaat'ın, ev sahibi olmak isteyenlerin de otomobil, beyaz eşya satın alırken verilen garanti belgesi gibi, konut alırken de bu belgeye sahip olmaları gerektiğine inandığının altını çizdi.

Koray, yatırımlarına devam ediyor
Koray İnşaat, Bursa Güzelbiryer projesi yanında gücünü ve güvenini Eskişehir ve Alanya'ya da taşıdı. Eskişehir "Natura Evleri" projesiyle Eskişehirlilere gerçek anlamda bir yaşam alanı sunan projede hayat başladı ve ev sahipleri Koray'ın ayrıcalıklarını yaşamaya başladı.

Toplam 57 bin metrekarelik alana kurulu olan ve modern Eskişehir'in yeni yüzünü yansıtan Natura Evleri'nin son etap daireleri 136 metrekare ile 184 metrekare arasında, 3+1 ve 4+1 olarak değişiyor.

Alanya "The Hill" projesi ise, 1+1, 2+1, ve 3+1 olarak tasarlanan 136 dubleks konuttan oluşuyor. Alanya'nın en ayrıcalıklı lokasyonunda, yerel ve uluslararası pazarda yatırımcılara önemli fırsatlar sunuyor.

Koray İnşaat: Güven ve Kalitenin markası

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden birisi olan ve bugüne kadar yapımını üstlendiği projelerle milyonlarca metrekarelik inşaat tecrübesi edinen Koray İnşaat, aralarında Türkiye'nin en önemli mimari yapılarının da bulunduğu birçok başarılı projeye imza attı. 53 yıldır birbirinden seçkin eserler inşa eden Koray, markasının sahip olduğu kalite, estetik ve güveni her bir projesine yansıtmayı başaran bir şirket olma özelliği taşıyor.

Koray İnşaat, Sabancı Center, Yapı Kredi Plaza, Karum Alışveriş Merkezi, Neo Alışveriş Merkezi, Sabancı Üniversitesi, Ankara Sheraton,  Adana  Hilton SA, Ürdün King's Academy, Yapı Kredi Genel Müdürlük Binası'nın yanı sıra Göcek Marina Resort Villaları, Kasaba, Elit Residence, İstanbul - İstanbul, Ev-İdea, İstanbul Bis, İstanbul Zen, Eliyeşil Villaları, Vaniköy Villaları, Andiçen Villaları, Fenerbahçe Koru Sitesi, Kalamış Koru Sitesi, Belvü Sitesi ve Eskişehir Natura Evleri gibi prestijli konut projelerini de inşa etti.

www.guzelbiryer.com

Projeden görüntüler için tıklayınız

Geri Dön