26 / 04 / 2024

GYODER Bina Tamamlama Sigortası Eğitim Semineri 31 Ocak'ta!

GYODER Bina Tamamlama Sigortası Eğitim Semineri 31 Ocak'ta!

GYODER Akademi tarafından 31 Ocak 2018 tarihinde verilecek olan Bina Tamamlama Sigortası Eğitim Semineri'ne katılım ücreti 350 TL olarak açıklandı.



T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından Mayıs 2015 tarihinde yürürlüğe giren 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun Ön Ödemeli Konut Satışı düzenlemesinde bahsi geçen Bina Tamamlama Sigortası, konut sahibi olmak isteyenlerin ön ödemeli konut satışı yoluyla edindiği ev için geliştirici firmaya anahtar tesliminden önce yaptığı ödemeleri teminat altına alan bir garanti sözleşmesidir.


Bina Tamamlama Sigortası’nın Türkiye’deki ilk poliçesi, Rosenberg & Parker Türkiye’nin aracılığında imzalandı. Bir Kefalet Sigortası türü olan Bina Tamamlama Sigortası ile ilgili projeden konut sahibi olmak isteyenler konutları teslim alıp alamayacakları endişesi yaşamayacaklar.


Bu eğitim semineri ile Rosenberg & Parker Türkiye CEO’su Meltem Gezen tarafından Bina Tamamlama Sigortası’nın kapsamı, koşulları, uygulama esasları ve temini hakkında bilgi aktarımı hedeflenmektedir.


Kimler Bu Eğitime Katılmalı?
Eğitim, tüm geliştirici şirketlerin hukuk, finans ve operasyon departmanlarında çalışan kişiler ile şirket yöneticileri/personeli, avukatlar ve stajyer avukatlara faydalı olacaktır.

 

Eğitmen 31 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 09:30 - 12:30 arasında verilecek. Katılım ücreti 350 TL'dir.  Seminer GYODER üyelerine 250 TL bedelle verilecek. 


Geri Dön