19 / 04 / 2024

Hacı Sabancı ve Özge Ulusoy, Astoria'dan rezidans alıyor!

 Hacı Sabancı ve Özge Ulusoy, Astoria'dan rezidans alıyor!

Hacı Sabancı kız arkadaşı Özge Ulusoy'la birlikte yaşamak için Astoria'dan rezidans daire alıyor...




Bir ünlü aşkı daha evlilik yolunda ilerliyor. Uzun süre sakladıkları aşklarını son aylarda göz önünde yaşamaya başlayan Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı, aynı evde yaşama kararı aldı. Şimdilerde Fulya'da oturan Sabancı, güzel aşkından birlikte oturacakları evi kendisinin seçmesini istedi. Hemen harekete geçen Özge Ulusoy, soluğu çok beğendiği Astoria'da aldı. 


ÖZGE BEĞENDİ, HACI ALIYOR 

Burada istediği gibi bir rezidans daire bulan ünlü manken, beğendiği evi Hacı Sabancı'ya söyledi. Sosyetik işadamı da; dedikodulara göre 2 milyon TL'lik evi almak için hemen kolları sıvadı. Önümüzdeki ay Astoria'ya taşınmayı planlayan Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı'nın birlikte yaşama kararı da; haklarında çıkan evlilik iddialarını daha da güçlendirdi. 


KESENİN AĞZINI AÇTI

Hacı Sabancı, sevgilisi için hiçbir masraftan kaçınmıyor. Ünlü işadımı şimdi de ev almak için 2 milyon TL'yi gözden çıkardı. 


iSTENMEYEN GELiN

Çiftinbirlikte yaşama kararı üzerine gözler; Ulusoy'u gelin olarak istemeyen anne Arzu Sabancı'ya çevrildi


Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı çiftinin aşkı, aileden veto yemişti. Hacı Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'nın Özge Ulusoy'u gelin olarak istemediği ve oğluna"Gez, toz ama evliliği aklından bile geçirme. Soyadımıza yakışmaz" dediği iddia edilmişti. 


Arzu Sabancı, oğlunun beraberliği hakkında ise gazetecilere "Oğlum daha küçük, henüz 25 yaşında" demişti. Özge Ulusoy da; sevgilisinin ailesiyle tanışmadığını söyleyerek 'istenmeyen gelin' olduğunu doğrulamıştı. Çiftin aynı evde yaşama kararına Sabancı Ailesi'nin ne diyeceği merak ediliyor. 


Takvim/UFUK ÖZCAN


Geri Dön