27 / 04 / 2024

Hadise Ayşe Sultan Korusu’ndan ev alacak!

Hadise Ayşe Sultan Korusu’ndan ev alacak!

Geçtiğimiz yıllarda evine girmeye çalışan sapık yüzünden şok geçiren Hadise, korunaklı olan Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşındı. Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşınan Hadise, 10 milyon liralık daire için kesenin ağzını açtı.



Geçtiğimiz yıllarda evine girmeye çalışan sapık nedeniyle büyük korku atlatan Hadise, daha korunaklı olduğunu düşündüğü Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşınmaya karar verdi.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bundan iki yıl önce takıntılı bir hayranı evine girmeye çalışırken yakalanan Hadise, milyonluk önlem aldı. Güvenlik tarafından polise teslim edilen hayranı yüzünden tedirgin olan popçu İstinye'den taşınıp Rumelihisarı'ndaki 10 milyon liralık daire için kesenin ağzını açtı.

Boğaz manzaralı dairede tek başına yaşayan 33 yaşındaki popçu, yol üzerinde bulunan evin güvenliğini yeterli bulmadığı için adres değiştirme kararı aldı.

Hadise Ayşe Sultan Korusu’ndan ev alacak!

İddialara göre, ünlü şarkıcı Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer'in de bir süre yaşadığı Bebek'teki Ayşe Sultan Korusu'na taşınmaya karar verdi. Ayşe Sultan Korusu'nda bulunan 250 metrekarelik 4 oda bir salon daireyi gözüne kestiren şarkıcı 10 milyon liralık manzaralı daireyi satın almak için kolları sıvadı.

Özel güvenlik görevlileri ve kameralarıyla 24 saat izlene koru içinde bulunan lüks daireyi çok beğenen Hadise, satış işlemleri için harekete geçti. Bir bankadan çıkarken görüntülenen popçunun kredi başvurusu yaptığı iddia edildi.


Geri Dön