20 / 04 / 2024

Hadise Rixos Bomonti'de 2 milyon TL'ye daire aldı!

Hadise Rixos Bomonti'de 2 milyon TL'ye daire aldı!

Hadise hayaline 15 gün önce kavuştu. Şişli-Bomonti'deki Rixos Bomonti'nin 42'nci katında yer alan ve 'penthouse' diye adlandırılan 6 daireden birini 2 milyon TL'ye satın aldı.  



5 yıldızlı otelde kalıyordu
Hadise 2 yıllık sevgilisi, söz yazarı Sinan Akçıl'ı 1.5 ay önce terk etmişti. Ayrıldığı gün sevgilisi Sinan Akçıl'a ait Esentepe, Astoria Alışveriş Merkezi'ndeki daireden tüm eşyalarını aldırtan Hadise ablası Hülya Açıkgöz ile birlikte 5 yıldızlı bir otele yerleşmişti. İstanbul'da bir ev sahibi olmak isteyen Hadise hayaline 15 gün önce kavuştu. Şişli-Bomonti'deki Rixos Bomonti'nin 42'nci katında yer alan ve 'penthouse' diye adlandırılan 6 daireden birini 2 milyon TL'ye satın aldı.

Tuğba Coşkun'dan ev hediyesi
Hadise 5 yıllık banka kredisiyle satın aldığı 186 metrekare büyüklüğündeki lüks dairesinin borcunu ödeyebilmek için gelen tüm konser tekliflerini kabul ediyor. Bu arada Mehmet Ali Erbil'in 8 ay önce boşandığı Tuğba Coşkun, Hadise'nin oturduğu dairelerin satış ve pazarlama müdürü olmuştu. Tuğba Coşkun'un, Hadise'ye ev hediyesi gönderdiği de konuşuluyor. Hadise, Mart 2011'de Belçika-Brüksel'de yaşayan ailesini de İstanbul'a getirecek.
Posta/Suna AKYİLDIZ


Geri Dön