25 / 04 / 2024

Hafele Concept ile konutların metrekareleri büyüyor!

Hafele Concept ile konutların metrekareleri büyüyor!

Hafele, inşaat sektörünün ivme kazanmasıyla atağa geçti. Hafele Concept Project ile konut metrekarelerini büyüyor. Örneğin 40 metrekarelik bir eve 74 metrekare algısı verebiliyor..



 


Mutfak, Banyo, vestiyer, gardırop ve kapılara özel aksesuar ve donanım üretimi yapan Hafele, inşaat sektörünün ivme kazanmasıyla atağa geçti. Dünyada konut sektörünü değiştirme iddiasıyla geliştirdikleri Hafele Concept Project ile konut metrekarelerini büyüterek, satışları ciddi oranda artırdıklarını söyleyen Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, talep patlamasıyla karşılaştıklarını söyledi. Hafele'nin küçük metrekareler için de çözümleri olduğunu vergulayan Uytun, "40 metrekarelik bir eve 74 metrekare algısı verebiliriz" dedi ve projeyi 1 yılda 100 bin konutta uygulamayı hedefleri bilgisini paylaştı. Konut pazarındaki trendleri çok iyi analiz ettiklerini belirten Utun şunları söyledi:


DEĞİŞİMİN MOTORU


"Özellikle büyük şehirlerde insanlar daha küçük metrekarelerde daha fonksiyonel çözümler talep ediyor. Biz de tüm dünyada sektörü değiştirme iddiasıyla bu projeyi geliştirdik. Yaşam trendlerinde değişimin bir ayağı değil motoru olmak istiyoruz." Müteahhitlerin satışta konuta katma değer ekleyecek ilave unsurlar aradıklarına dikkat çeken Uytun "Eskiden tek tek ürünleri satarken artık tamamen sistemi satıyoruz" diye konuştu.


Yurtdışında da uygulamaya geçildi


Hafele Türkiye, hızlı büyüme performansı ve gösterdiği başarılarla 6 ülkenin bağlı olduğu bölgesel bir merkez konumunda. Hafele Concept Project'de ilk uygulamanın Kayseri'deki Golden Center-3 projesinde hayata geçtiğini ve uygulama sonrası 60 günde 300 dairenin satıldığına dikkat çeken Hilmi Uytun, "Kıbrıs'ta numune daire inşaatına başladık. Yılsonuna kadar toplamda 100 bin daireye denk gelen projelerin örnek dairelerini tamamlamaya hazırlanıyoruz" dedi. 



Akşam 


Geri Dön