28 / 03 / 2024

Hakan Mimarlık ve Yapı Larus Loft Göktürk satılık daire!

Hakan Mimarlık ve Yapı Larus Loft Göktürk satılık daire!

Firma: Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı

Proje: Larus Loft

Hakan Mimarlık ve Yapı Larus Loft Göktürk satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.Teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Larus Loft projesi 1+1 ve 2+1 daire tiplerinden meydana geliyor



Larus Loft projesi İstanbul Avrupa yakasında Eyüp'e bağlı Göktürk bölgesinde hayata geçiriliyor. Hakan Mimarlık ve Yapı Larus Loft Göktürk satılık daire bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Larus Loft  Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı  tarafından inşa ediliyor. Larus Loft Göktürk ne zaman teslim sorusuna 24 ay sonra olarak yanıt veriliyor.


Hakan Mimarlık ve Yapı Larus Loft Göktürk satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak belirlendi. Konutların alanları 66 metrekare ile 120 metrekare arasında değişen büyüklüklerle tasarlandı.


Hakan Mimarlık ve Yapı Larus Loft Göktürk satılık daire fiyatları için 0212 322 76 08 numaralı hattan satış ofisi ile görüşebilirsiniz.


Harifyat çalışmalarının başladığı Larus Loft projesinde 24 ay 0 faiz imkanıyla konut sahibi olma imkanı bulunuyor. Proje Larus Palas projesinin karşında yükseliyor.


Larus Loft nerede?

Göktürk Larus Loft adres bilgileri: İstanbul Cad. Kayın Sok. No.2 Göktürk, İstanbul


Göktürk Larus Loft iletişim

Tel: 0212 322 76 08

Web: www.laruspalas.com


projeye sor



Geri Dön