26 / 04 / 2024

Haliç Japon Evler projesinde metrekaresi 6 bin TL'den başlıyor!

Haliç Japon Evler projesinde metrekaresi 6 bin TL'den başlıyor!

Firma: Kılıç İnşaat

Proje: Japon Evler Haliç

Lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Haliç'te yaşama geçirilen Japon Evler Haliç projesinde satışı devam eden dairelerin fiyatları metrekare bazında 6 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...



Kılıç İnşaat projesi olarak inşa edilen Japon Evler Haliç, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor.


Haliç Japon Evler projesinde metrekaresi 6 bin TL den başlıyor!


Satış sürecine devam edilen Japon Evler, 600 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede satışı devam eden konutların fiyatları metrekare bazında 6 bin TL ile 7 bin 700 TL arasında değişiyor.


Konut sahibi olmak isteyenlerin anlaşmalı bankadan temin edilen banka kredisini kullanabildiği Haliç Japon Evler, tek bloktan oluşuyor. Projede dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.


Lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Haliç Sütlüce Karaağaç Caddesi üzerinde hayata geçirilen Japon Haliç Evler'de yer alan blok 6 katlı olarak tasarlandı.


Haliç Japon Evler projesinde metrekaresi 6 bin TL den başlıyor!


Kılıç İnşaat Japon Evler Haliç'te;  sauna, teras cafe, fitness center, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar sunuluyor.


Telefon: 0216 499 16 02-03

Telefon: 0212 255 65 58 – 59

Web Adresi: www.japonevlerhalic.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön