26 / 04 / 2024

Halil Avcı İnşaat Dreamtower'da son aşamaya gelindi!

Halil Avcı İnşaat Dreamtower'da son aşamaya gelindi!

Halil Avcı İnşaat'ın son projesi olan Dreamtower'da son aşamaya gelindi. Adana'nın Turgut Özal, Kenan Evren ve Uğur Mumcu bulvarlarının kesişme noktasında yer alan Dreamtower 5 kat ve toplam 56 daire ile iş yerlerinden oluşuyor.



Bünyesinde  Adana  merkezli 15 firma bulunan Halil Avcı Şirketler Grubu, başta yapı sektörü olmak üzere enerji, tarım, madencilik ve turizm sektörlerine yönelik yürüttüğü çalışmalarla büyümesini sürdürüyor. 


İnşaat sektöründe konut geliştirme, devlet taahhütleri ile yurtdışı faaliyetler şeklinde çalıştıkları bilgisini veren Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, enerji sektöründe hidroelektrik ve alternatif enerjiler üzerine yoğunlaştıklarını, turizmde ise butik otel işletmeciliği yaptıklarını aktardı. Yurtiçindeki yatırımlarının yanı sıra yurtdışında da Türkmenistan ağırlıklı çalıştıklarını dile getiren Avcı, Türkmenistan'da 2006 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini kaydetti. Bugüne kadar okul, konut, otel, hastane, rehabilitasyon merkezleri, müze, AVM gibi gibi çok sayıda projeyi tamamladıklarına dikkat çeken Avcı, bu tür konulara yönelik çalışmalarının ise devam ettiğini söyledi. 


Dreamtowers, merkezdeki üç bulvara 50 metre uzaklıkta 


Son projeleri Dreamtowers'ın bulunduğu lokasyon bakımından diğer projelerden ayrıldığına dikkat çeken Orhan Avcı, "Proje şehir merkezinde yer alan Turgut Özal, Kenan Evren ve Uğur Mumcu bulvarlarına 50 metre uzaklıkta bulunuyor. Bütün kafeler, restoranlar, bankalar, hastaneler, okullar, ulaşmak istediğiniz her şey yürüme mesafesinde. Proje, içinde yer alan çift katlı kapalı otopark, fitness, sauna, sinema salonu, peyzaj alanları ve kamelyalarla diğer projelerden ayrılıyor. Çünkü bu bölgedeki bütün binalar eski. Dreamtovvers, sosyal donatıları, peyzaj alanları, şık ve modern mimarisiyle farkını ortaya koyacak" dedi. 




Dünya Bölge


Geri Dön