29 / 03 / 2024

Halk GYO-Vakıf GYO Sancaktepe projesini Haldız İnşaat yapacak!

Halk GYO-Vakıf GYO Sancaktepe projesini Haldız İnşaat yapacak!

Firma: Halk GYO-Vakıf GYO

Proje: Halk GYO Vakıf GYO Sancaktepe

Halk GYO ve Vakıf GYO Ortaklığı'nın Sancaktepe projesinde yüklenici firma Haldız İnşaat oldu. GYO'lar ile Haldız İnşaat arasında sözleşmeler bugün imzalandı. Sancaktepe projesinde 1000'in üzerinde konut olacak...




Halk GYO ve Vakıf GYO Ortaklığı'nın Sancaktepe'de aldıkları arsa üzerinde başlayacakları proje için yüklenici firma belli oldu. Halk GYO ve Vakıf GYO Sancaktepe projesinde yüklenici firmanın belirlenmesi için yaptığı ihaleyi Haldız İnşaat aldı.


Halk GYO-Vakıf GYO Sancaktepe projesi için Haldız İnşaat ile sözleşmeler bugün imzalandı.  98 bin 127 metrekarelik alanda inşa edilecek olan  Halk GYO-Vakıf GYO  Sancaktepe projesinde 1.037 adet konut olacak.


Halk GYO-Vakıf GYO Sancaktepe projesi 17 blok olarak tasarlandı. Projede konut blokları 16 katlı, ticaret bloğu 2 katlı olarak planlandı. Halk GYO-Vakıf GYO Sancaktepe projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.


Halk GYO ve Vakıf GYO'nun Sancaktepe arsası Rings İstanbul projesinin 2. etap olarak planladığı alan. Halk GYO ve Vakıf GYO, arsayı 2014 Ekim ayında 110 milyon TL+KDV bedelle satın almıştı.


Halk GYO-Vakıf GYO Sancaktepe projesini Haldız İnşaat yapacak!


Tel: 0216 600 10 00

Web: http://www.halkgyo.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön