20 / 04 / 2024

Halk GYO'nun esas sözleşme tadili onaylandı!

Halk GYO'nun esas sözleşme tadili onaylandı!

Halk GYO'nun esas sözleşmesinin, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri hakkında onay işlemleri için SPK'ya yaptığı başvurusu onaylandı.



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme tadili SPK onayı hakkında açıklama yaptı. 

Halk GYO'nun esas sözleşmesinin, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri hakkında onay işlemleri için Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurusu, ilgili tadillerin 6 ay içerisinde şirketin Genel Kurul'unun onayına sunulması koşulunda, Kurul'un 2877 sayılı yazısı ile onaylandı. 

Halk GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz esas sözleşmesinin, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri hakkında onay işlemleri için Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurumuz, ilgili tadillerin 6 ay içerisinde Şirketimiz Genel Kurul'unun onayına sunulması koşulunda, Kurul'un 05.03.2021-2877 tarih ve sayılı yazısı ile onaylanmıştır. 

Dosya için tıklayın


Geri Dön