16 / 04 / 2024

Haluk Alıcık: Kullanışlı ve sağlam yollar yapıyoruz!

Haluk Alıcık: Kullanışlı ve sağlam yollar yapıyoruz!

Yeni eğitim-öğretim yılına Yeşil mahalle Nazilli YURTKUR üstü kanal yolu altında yapımı tamamlanan binada başlayan Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulu'nun güney cephesine dik 1870 sokağın devamı ve güney cephesi boyunca iki yeni yol açıldı.



Yeni eğitim-öğretim yılına Yeşil mahalle Nazilli YURTKUR üstü kanal yolu altında yapımı tamamlanan binada başlayan Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulu'nun güney cephesine dik 1870 sokağın devamı ve güney cephesi boyunca iki yeni yol açıldı. Nazilli Belediyesi İmar Müdürliiğü'nce daha önceden düzenlemesi yapılmış 1870 sokak devamındaki yollar imar planına uygun şekilde Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince açılarak yapım çalışmaları tamamlandı. Okulun güney cephesine dik 120 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğinde ve Güney cephesi boyunca 180 metre uzunluk 15 metre genişliğinde açılan yolların öncelikle alt yapı düzenlemeleri yapıldı. İçme suyu ve kanalizasyon hatlarının döşemesi yapılan yolların orta ve kenar refüjleri de tamamlanarak yaklaşık 2 bin metre karelik beton parke taşı döşemesi yapıldı. 


Ayrıca Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulu kuzey cephe girişi olan sulama kanal yoluna bağlantı amaçlı düzenleme çalışması yapıldı ve buna paralel olarak da yine okul bahçesinin peyzaj düzenlemesi de Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılmış oldu. 


BAHÇE DÜZENLEMESİ YAPILDI 


Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulu güneyinde 1870 sokağın devamı olarak 1857 ve 1863 sokaklara bağlantısı sağlanmış olan yolların 18 uygulaması yapılarak imara uygun şekilde açıldığını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; "Alt yapı düzenlemeleri yapılan yeni yollarımıza beton parke taşı döşemeleri yapılarak hizmete sunulmuştur. Bu çalışmaların yanı sıra yine yeni okulumuzun bahçe düzenlemesi ve peyzaj çalışması da belediyemiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Yeni açılan yollar ve mevcut yolların yenilenmesi konusunda Nazilli Belediyesi olarak tüm çalışmalarımızda gerekli özen ve hassasiyeti gösteriyor kullanışlı ve sağlam yollar yapıyoruz" dedi. 


Aydın hedef


Geri Dön