20 / 04 / 2024

Hamit Tuna Mersin Toroslar projelerini anlattı!

Hamit Tuna Mersin Toroslar projelerini anlattı!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Rotary Kulübü'nün haftalık olağan toplantısında yer verdiği "Yerel Yönetimler" konulu panelin onur konuğu oldu.



Hilton Otel'de gerçekleşen toplantıda; slayt gösterisi eşliğinde belediye başkanlığındaki 13 yıllık süreci ve Toroslar'n Türkiye'ye örnek olan projelerini anlatan Belediye Başkanı Hamit Tuna: "Daha önce otel kent diye adlandırılan Toroslar artık, bankaların. İşadamlarının, müteahhitlerin yatırım yaptığı, KOBİ'lerin geliştiği, arsa ve emlak değerlerinin sürekli arttığı bir bölge haline geldi" dedi. 


Tüm üyelerin ve Toroslar Belediyesi Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu toplantının açılış konuşmasını Mersin Rötary Kulübü 2016-2017 Dönem Başkanı Cem Bucuge yaptı. Bucuge, Toroslar Belediyesi ile birçok ortak projeyi hayata geçirdiklerini hatırlatarak, sosyal belediyecilikte öncü ve örnek olduğunu söyledi. Başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Tuna ve ekibini tebrik eden Bucuge: "Toroslar Belediyesi'nin projelerini yakından takip ediyor ve kentimizde örnek olarak görüyoruz. Bu çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz Başkanım" dedi. 


Daha sonra kürsüye gelerek belediyenin çalışmaları hakkında bir brifing veren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise belediye çalışanları ve meclis üyeleriyle birlikte uyum içerisinde Toroslar halkının hak ettiği hizmetleri yerine getirdiklerini ifade etti. 


Türkiye'ye örnek olan yatırım ve projelerle ilçeyi sosyal ve ekonomik alanda kalkındırdıklarıııı belirten Başkan Tuna: "Yaklaşık 287 bin insanımızın yaşadığı ve gelecekte nüfus projektörü anlamında 1/5000'lik planlarda da 675 bin insanın yaşayacağı bir kent zemini oluşturmak için planlar yapmaktayız. Dinamik ve üreten bir anlayış sergiliyoruz." dedi. 



Anayurt


Geri Dön