29 / 03 / 2024

Hangi ünlü hangi konut projesinden ev satın aldı?

 Hangi ünlü hangi konut projesinden ev satın aldı?

Her akşam farklı televizyon programlarıyla evinize konuk olan ünlüler nerede yaşıyor, hangi projeyi tercih ediyorlar? En çok merak edilenler arasında yer alıyor. Cevabı bu haberde...



İstanbul'un farklı bölgelerinde çok sayıda markalı konut projesi üretiliyor. Lükste ve konforda birbirleriyle yarışan bu projelere sinema, futbol ve sanat camiasından da birçok ünlü isim ilgi gösteriyor. Kimi yatırım için kimi ise oturmak amaçlı ev satın alıyor. Her akşam farklı televizyon programlarıyla evimize konuk olan o ünlü isimlere komşu olmak istemez misiniz... İşte ünlü isimleri ağırlayan o projeler....


  Hangi ünlü hangi konut projesinden ev satın aldı?


Jennifer Lopez  Metropol İstanbul'dan ev aldı

Geçtiğimiz aylarda İstanbul'a konser vermek için gelen dünya starı Jennifer Lopez, Ataşehir'de Emlak Konut GYO, Gap İnşaat ve Varyap tarafından hayata geçirilen Metropol İstanbul projesinden daire satın almıştı. Ünlü sanatçı İstanbul ziyaretlerinde Metropol İstanbul'daki dairesinde kalacağını açıkladı. Projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor 1 milyon 414 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


  Hangi ünlü hangi konut projesinden ev satın aldı?


Ayşe Arman Brandium'un hem reklamında oynadı hem de daire satın aldı

Brandium projesinin tanıtımı ve reklam kampanyası için gazeteci Ayşe Arman ile anlaşılmıştı. Ayşe Arman sadece reklamlarda oynamamış, konut projesinden bir de küçük stüdyo daire satın almış. Emay İnşaat ve Erko Grup işbirliği ile Ataşehir'de hayata geçirilen Brandium Ataşehir projesinde fiyatlar 307 bin TL'den başlıyor 1 milyon 25 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


 Hangi ünlü hangi konut projesinden ev satın aldı?


Ebru Yaşar Nispetiye On'da

"Bu Sahilde" şarkısıyla yıldızı parlayan ünlü şarkızı Ebru Yaşar, ARB İnşaat Ortaklığı'nda Etiler'de hayata geçirilen Nispetiye On projesinden stüdyo daire satın aldı. Ekim 2013'te teslim edilmesi planlanan Nispetiye On projesinde daireler metrekaresi 9 bin 500 dolardan satışa sunuluyor. 


  Hangi ünlü hangi konut projesinden ev satın aldı?


Acun Ilıcalı Zorlu Center'ı tercih etti

Şov dünyasının son yıllarda yetiştirdiği en en çok kazanan isimlerden olan ünlü sunucu-yapımcı Acun Ilıcalı, Zorlu Center'dan ultra lüks bir daire satın aldı. Başarılı sunucunun  projenin 16. katından aldığı 100 metrekare Boğaz manzaralı daireye 4 milyon dolar verdiği biliniyor. 


  Hangi ünlü hangi konut projesinden ev satın aldı?


Sultan Makamı futbolcuların akınına uğradı

Çengelköy sırtlarında yükselen, muhteşem Boğaz manzarasına sahip Sultan Makamı projesi futbolcuların tercihi oldu. Fenerbahçe Basketbol Takımı’nın başarılı oyuncusu Barış Ermiş, VfB Stuttgar’da futbol hayatına devam eden aynı zamanda Almanya Milli Takımı’nı formasını giyen Serdar Taşçı Sultan Makamı’nın seçkin sahipleri arasındaki yerlerini aldılar. Yine yıllarca Galatasaray’da forma giydikten sonra spor hayatına Eskişehirspor’da devam eden ve uzun süredir Milli Takım forması ile başarılı işlere imza atan deneyimli futbolcu Servet Çetin, Türk futboluna uzun yıllar emek veren, yurtdışında da top koşturan Hasan Kabze ile Türk basketbolunu NBA’de de başarı ile temsil eden, milli takım forması ile sayısız başarılara imza atan basketbolcumuz Mehmet Okur da Sultan Makamı'nı tercih  edenler arasında yer alıyor. Nisan 2013'te yaşamın başlaması planlanan projede, fiyatlar 1 milyon 667 bin dolardan başlayıp, 7 milyon 156 bin dolara kadar yükseliyor.


  Hangi ünlü hangi konut projesinden ev satın aldı?


Kıvanç Tatlıtuğ Sinpaş Lagün'den "ev"lendi

Aşk-ı Memnu dizisiyle bir anda yıldızı parlayan Kıvanç Tatlıtuğ gayrimenkul yatırımlarıyla gündeme gelen sanatçılar arasında yer alıyor. Başarılı oyuncu Sinpaş GYO tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Sinpaş Lagün projesinden 1 milyon 300 bin TL değerinde bir villa aldı. 


  Hangi ünlü hangi konut projesinden ev satın aldı?


Kurtlar Vadisi'nin Necati Şaşmaz'ı Kent Plus'tan 50 daire aldı

Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, Kurtköy'de hayata geçirilen Kent Plus projesinden hatırı sayıda daire almıştı. Kent Plus projesinden 50 daire satın aldığı bilinen başarılı oyuncunun yine Bomonti'de inşa edilen Rixos Residence'tan da 18 daire aldığı biliniyor. 


  Hangi ünlü hangi konut projesinden ev satın aldı?


Şehrizar Konakları ünlülerin akınına uğradı

Üsküdar'da denize nazır bir konumda yükselen Şehrizar Konakları, Gap İnşaat güvencesiyle inşa ediliyor. Konut fiyatlarının 4 milyonu bulduğu Şehrizar Konakları ünlü akınına uğraşan projeler arasında yer alıyor. Başbakan'ın evine yakınlığı ile dikkat çeken projeden Katar Emiri El Tani, ünlü futbolcu Hakan Şükür, Berat Albayrak ve Şenol Güneş gibi birçok ünlü ev satın aldı. 


  Hangi ünlü hangi konut projesinden ev satın aldı?


Spor dünyası Hukukçular Tower'a yatırım yaptı

Kılıçoğlu-Delta yapı tarafından İstanbul Kartal'da yeni yapılan Adliye Sarayı'na yakın bir lokasyonda inşa edilen Hukukçular Towers projesi futbolcuların akınına uğradı. İstanbul'un ünlü hukuk büroları ve avukatları Hukukçular Towers'ı tercih ederken, bununla beraber sporcular da Hukukçular Towers'da yatırımcı olarak yerini aldı. Bekir İrtegün, Özer Hurmacı, Sezer Öztürk, Veli Kavlak, Cenk Gönen Kadir Bekmezci,  Tanju Kayhan ve Giray Kaçar projeye yatırım yapan futbolculardan sadece bir kaçı.


  Hangi ünlü hangi konut projesinden ev satın aldı?


Arena Residence da futbolcuların tercihi oldu

Pusula İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Arena Residence da birçok ünlüyü ağırlayan projeler arasında yer alıyor. Fiyatların 82 bin 212 TL'den başlangıç gösterdiği projede, futbolcu Emirhan Ergün, Eray İşcan ve İlyas Karaman daire satın aldı. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön