18 / 04 / 2024

HannaHome yeni koleksiyonlarını Yapı Fuarı’nda tanıttı!

HannaHome yeni koleksiyonlarını Yapı Fuarı’nda tanıttı!

Dünyanın seçkin duvar kağıdı, parke ve halı markalarının Türkiye temsilcisi olan HannaHome, 24 – 29 Nisan 2013 tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenen 36. Yapı Fuarı’nda yeni ürünlerini ve koleksiyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu...



Yapı sektörünün bileşenlerini bir araya getiren büyük ve önemli fuarlardan biri olan Yapı Fuarı kapsamında HannaHome, dünyaca ünlü seçkin markalarına ait yeni duvar kağıdı ve parke koleksiyonlarını sektörün profesyonelleri ve tüketiciler ile buluşturdu.


Duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch markasının Türkiye’deki tek temsilcisi olan HannaHome, Cosy White, Tendresse, Maximum IX, Trianon, Bond Street, Good Harmonies, Homelands, Funky Flair ve Tiles & More olmak üzere markanın yeni sezon koleksiyonlarını ilk defa Yapı Fuarı’nda meraklıları ile buluşturdu. Farklı renkleri, zengin desenlerle buluşturan ve bu çerçevede geniş bir ürün yelpazesi sunan Design ID markasının ise Beaux Arts, Renaissance ve 3 boyutlu klasik desenleri ile öne çıkan Relievo koleksiyonlarının tanıtımı yapıldı.



Birlikte çalıştıkları markaların üst düzey yöneticileri ile fuar alanını gezen HannaHome yönetici ortağı ve CEO’su Oğuzhan Özden ‘Sektörümüzün en büyük ve başarılı organizasyonlarından biri olan Yapı Fuarı’nda yeni koleksiyonlarımız ve markalarımız ile bulunmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz. Yapı Fuarı sektörün önemli temsilcileri ile bir araya gelmek için sağlıklı bir platform sunuyor. Bizler de HannaHome olarak güçlenen yapımız ve yeniliklerimiz ile bu fırsatı en iyi şekilde değerlendiriyoruz’ şeklinde konuştu.


Geri Dön