28 / 03 / 2024

Harmony Towers’ta daireler 264 bin TL’den başlıyor!

Harmony Towers’ta daireler 264 bin TL’den başlıyor!

Harmony Towers’ın örnek dairesi görücüye çıktı. Nilüfer’in yeni gelişim bölgesi olan Odunluk’ da 42 bin 663 metrekare alana inşa edilen Harmony Towers, eşsiz dağ manzarası ve alışveriş caddesiy­le doğayı ve konforu bir arada sunuyor...



Eroğlu Gayrimenkul tarafın­dan Odunluk Bölgesi’nde inşa edilen Harmony Towers’ın örnek dairesi görücüye çıktı. Nilüfer’in yeni gelişim bölgesi olan Odunluk’ da 42 bin 663 metrekare alana inşa edilen Harmony Towers, eşsiz dağ manzarası ve alışveriş caddesiy­le doğayı ve konforu bir arada sunuyor.


Projeleriyle inşaat sektörüne yeni bir soluk getiren Eroğlu Gayrimenkul’ ün Bursa’nın yeni ikonu olarak hayata geçirdi­ği Harmony Tovvers, doğa ve konforu bir arada isteyenlere ka­çırılmayacak bir fırsat sunuyor. Aralık 2013 tarihinde teslimlerin başlayacağı projenin örnek dai­resi, muhteşem Uludağ manza­rasıyla doğayla iç içe bir yaşam isteyen herkesi bekliyor.Harmony Towers projesinin 159 m2’lik, 2+1 örnek dairesinde pastel tonlar ve yalın geometri gün ışığıyla birleşerek huzur­lu bir yaşam alanı vadediyor.


Salonda kullanılan ithal duvar kâğıdı dikkatleri üzerine çeker­ken, seçüen mermer ve ahşap mobüyalar da dinginlik sağlıyor. Casa Mobüya ve Step Hah’yla döşenen salon, uyum ve ahengi üe bir arada sunuyor.Merkezi lokasyonlu daireler Harmony Tovvers, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, basketbol sahası ve tenis kortundan oluşan çok amaçlı spor sahası, alışveriş caddesi, 5 bin 500 m2 büyüklüğünde trafiğe kapalı, güvenlikli özel peyzaj alanı, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanlarında oluşan sosyal tesisleri ile de fark yaratıyor.


Merkezi lokasyonu, metro, alışveriş merkezleri, okul ve hastanelere yakınlığıyla da ilgi çeken Bursa Harmony Towers’ta daireler 264 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


KONUT YAPI


Geri Dön