18 / 04 / 2024

Hasan Tahsin Usta: Küçükköy Stadı’nda çökme tehlikesi yok!

Hasan Tahsin Usta: Küçükköy Stadı’nda çökme tehlikesi yok!

Gaziosmanpaşa Belediye Meclisi’nin bugünkü oturumunda Meclis Üyelerine bilgi veren Başkan Usta, Küçükköy Stadı arkasında alınan hafriyatın duvarları çatlattığı ve trafiği kapattığı yönündeki sözlü önergeyi cevapladı...




Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Küçükköy Stadı arkasında süren Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi inşaatı nedeniyle oluşan çatlakların bir tehlike arzetmediğini açıkladı. Başkan Usta, inşaatı süren kompleksin 2016 yılı sonunda biteceğini müjdeledi.  


Gaziosmanpaşa Belediye Meclisi’nin bugünkü oturumunda Meclis Üyelerine bilgi veren Başkan Usta, Küçükköy Stadı arkasında alınan hafriyatın duvarları çatlattığı ve trafiği kapattığı yönündeki sözlü önergeyi cevapladı. Hafriyat alınan inşaatın Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi olduğunu ve İBB tarafından projelendirildiğini kaydeden Başkan Usta, kompleksin altının da otopark ve daimi pazar olarak projelendirildiğini ifade etti. Çalışmalar sırasında statta bir takım çatlaklar oluştuğunu belirten Başkan Usta, bu çatlakların Küçükköy Stadı duvarlarının dayanıksız ve eğreti durmasından kaynaklandığını söyledi. Başkan Usta, statla ve o bölgedeki yolda yağmur ve kar dolayısıyla oluşan tehlikeye karşı tedbirlerini aldıklarını, bahsi geçen yolda çok fazla trafik oluşmadığını ve İBB’nin bu konuyla ilgili tehlike olmadığına dair teknik rapor hazırladığını ifade etti. Tüm bu tedbirler sonrası Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi inşaatı çalışmalarının sürdüğünü bildiren Başkan Usta, ilçede yaşayan 500 bin insanın ihtiyacını karşılayacak bir spor kompleksi olmadığı için bu projeyi önemsediklerini açıkladı. Başkan Usta, bu projenin 2016 yılı sonunda biteceğini de sözlerine ekledi.

 


Daha sonra 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik eden Başkan Usta, hayatın her alanında aktif olan kadınların, siyasette ve Belediye Meclisi’nde de ağırlığının arttığını ifade etti. Başkan Usta, son olarak kadını kutsal bir varlık olarak kabul ettiklerini ve korunması gerektiğini düşündüklerini söyledi. Oturumda diğer Meclis Üyeleri de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’yle ilgili görüşlerini açıkladı.


Meclis toplantısının sonunda Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne özel GOPKENT yazılımının uygulamaları ve EBYS hakkında hakkında ilgili firma temsilcileri Meclis üyelerine bilgi verdi.  



Gaziosmanpaşa Belediyesi


Geri Dön