20 / 04 / 2024

Hatay Samandağ'da 42 mahallenin harita çalışması tamamlandı!

Hatay Samandağ'da 42 mahallenin harita çalışması tamamlandı!

Samandağ Belediyesi Hatay’da belediyecilik alanında bir ilke imza attı. 42 bin hektarlık alanda çalışma yapılarak 42 mahalleyi kapsayan 1/5.000’lik ve 1/1000’lik hali hazır harita çalışması tamamlandı.



Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir üretkenliğiyle halkın takdirini kazanarak başarılara imza atıyor.


Samandağ Belediyesi Hatay’da belediyecilik alanında bir ilke imza attı. 42 bin hektarlık alanda çalışma yapılarak 42 mahalleyi kapsayan 1/5.000’lik ve 1/1000’lik hali hazır harita çalışması tamamlandı. Alanın genişliği itibariyle Hatay’da Belediyeler arasında tamamlanmış ilk ev tek hali hazır harita çalışmasıyla Başkan Nehir yönetimi bir başarıya daha imza attı.


İmar planı çalışmaların ardından Turizm alanları,Spor tesis alanları,tarım ,Eğitim tesis alanları ,sağlık tesis alanları ve birçok konuda ilçenin geleceğine katkı sunacak projeler hızlandırılacak. İlçenin her konuda hakkettiği yerde olması için ,aydınlık geleceği için bilimsel,akılcı yöntemlerle çalışmalar sürdürülüyor. İlkleri gerçekleştiren Samandağ Belediyesi imar planı çalışmalarında da hali hazır harita çalışmasına imza atarak bir ilki başardı. Başkan Nehir çalışır,Samandağ kazanır.


Tarihi,Doğal,Turizm zenginliklerini daha iyi değerlendirmek için projeler geliştiren ilçenin Planlı bir kalkınmayla geleceğe taşınacağı ifade edildi.


Antakya Şaşmaz 


Geri Dön