20 / 04 / 2024

Hatay ve Osmaniye'de acele kamulaştırma kararı!

Hatay ve Osmaniye'de acele kamulaştırma kararı!

Boru Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi için Hatay ve Osmaniye'de acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..



Dörtyol Deniz Terminalindeki İskelenin Yüzer Sistemlerden Transfer Edilen Gazlaştırılmış Doğal Gazın Sisteme Aktarılması İçin Modifikasyonu ile Yardımcı Tesisleri ve Boru Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi için Hatay ve Osmaniye'de acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.


Dörtyol Deniz Terminalindeki İskelenin Yüzer Sistemlerden Transfer Edilen Gazlaştırılmış Doğal Gazın Sisteme Aktarılması İçin Modifikasyonu ile Yardımcı Tesisleri ve Boru Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Hatay ile Osmaniye İlleri Sınırları İçerisinde Yer Alan Güzergâha İsabet Eden Taşınmazlar ile Söz Konusu Proje kapsamında İnşa Edilecek Sabit Tesisler, Ulaşım Yolları, Enerji Nakil Hatları, Katodik Koruma Hatları ve Anot Yataklarının Yapımı Amacıyla İhtiyaç Duyulan Taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için tıklayın




Geri Dön