19 / 04 / 2024

HAVAŞ'ın Antalya'daki yeni istasyon binası hizmete girdi

HAVAŞ'ın Antalya'daki yeni istasyon binası hizmete girdi

HAVAŞ'ın yenilenen ve ilave yeni bölümlerinden oluşan Antalya İstasyon binası hizmet girdi



TAV Havalimanları Holding'e bağlı ortaklardan HAVAŞ'ın yenilenen ve ilave yeni bölümlerinden oluşan Antalya İstasyon binası hizmet girdi. Modern mimarı anlayışıyla inşa edilen Antalya İstasyon Merkezi 11 bin 200 metrekare.

HAVAŞ Genel Müdürü Müjdat Yücel Antalya istasyon binası ve ilave binaların açılışı dolayısıyla yaptı konuşmada, HAVAŞ'ın bölgesel güç olma yolunda ilerlediğini bildirdi. Yücel açıklamasında şunları kaydetti; "Modern bir anlayışla yeniden inşa edilen Antalya istasyonumuz, en son teknoloji ile donatılmış durumda.  Antalya istasyonumuz bölgesel marka olma yolunda ilerleyen HAVAŞ'ın üstün kalite ve hizmet anlayışının simgelerinden biri. HAVAŞ hali hazırda ülkemizin 19 havalimanında yaklaşık 4 bin çalışanıyla hizmet veren Türkiye'nin ilk ve en büyük yer hizmeti veren kuruluşudur."

Habertürk

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Havaş'tan Antalya'ya modern istasyon binası 

TAV Havalimanları Holding'in bağlı ortaklıklarından Havaş'ın yenilenen ve ilave yeni bölümleri ile büyüyen Antalya İstasyon Binası hizmete girdi.

Havaş Genel Müdürü Müjdat Yücel "Modern bir anlayışla yeniden inşaa edilen Antalya istasyonumuz en son teknoloji ile donatılmış durumda. Bu yönü ile Antalya istasyonumuz, bölgesel marka olma yolunda ilerleyen Havaş'ın üstün hizmet kalitesinin simgelerinden biri" dedi. Havaş Antalya İstasyonu 11 bin 200 metrakarelik alan üzerine kurulu.
Star


Geri Dön