29 / 03 / 2024

Hayat Park'ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi!

Hayat Park'ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi!

Emlak Konut ve yüklenici firmaları Cihan İnşaat-Konut Yapı, Dağ Mühendislik, İzka İnşaat, Sıtar İnşaat ve Suryapı tarafıdan Hayat Park’ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) bugüne kadar hayata geçirdiği projelerle Bahçekent bölgesine değer kattı. Bölgede yaklaşık 9 bin bağımsız bölüm hayata geçiren firmanın düzenlediği sosyal etkinliklerle de bölge sakinlerinin keyifli zaman geçirebileceği alternatifler sunuyor.


Emlak Konut ve yüklenici firmaları Cihan İnşaat-Konut Yapı, Dağ Mühendislik, İzka İnşaat, Sıtar İnşaat ve Suryapı’nın 26 Kasım 2017 Pazar günü Hayat Park’ta düzenlediği Sokak Lezzetleri Festivali, Başakşehirlilerin damaklarında unutulmaz tatlar bıraktı.

 

Hayat Park ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi!


Hayat Park Bahçekent bölgesi için bir parktan daha fazlası olacak

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Sokak Lezzetleri Festivali ve Başakşehir-Bahçekent bölgesindeki faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Kurum, "Bugüne kadar Bahçekent bölgesindeki projelerimizle beraber yaklaşık 9 bin bağımsız bölüm, 2 lise, 5 ilk-orta okul, 5 kreş, 3 sağlık tesisi ve 3 cami inşasını geliştirdik. Tüm bu donatıların yanında 142 bin m²lik bölge parkımız Hayat Park’ı da bölgeye kazandırdık. Bugün Hayat Park’ta gerçekleştirdiğimiz “Sokak Lezzetleri Festivali” ile sokağın lezzetlerini, müziğini, eğlencesini çocuklarımıza ve ailelerine yaşatmak ve Bahçekent halkının hep beraber keyifli dakikalar geçirmesini amaçladık. İnşallah bugün ilkini geçirdiğimiz festivalimiz gibi daha birçok etkinliği ilerleyen zamanlarda Hayat Park’ta hayata geçirmeye devam edeceğiz. İnanıyoruz ki Hayat Park bu bölge için bir parktan daha fazlası olacak. Bu vesileyle Hayat Park’ta gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde beraber hareket ettiğimiz yüklenicilerimiz Cihan İnşaat- Konut Yapı, Dağ Mühendislik, İzka İnşaat, Sıtar İnşaat ve Suryapı’ya teşekkür ediyorum. Emlak Konut olarak gerçekleştirdiğimiz projelerle şehircilik anlayışına uygun bir çehreye kavuşturduğumuz Bahçekent’te yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz." açıklamasında bulundu. 

 

Hayat Park ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi!


Köfteden sucuk ekmeğe tüm sokak lezzetleri burada

Bahçekent Sokak Lezzetleri Festivali'nde köfteden sucuk ekmeğe, kestaneden mısıra, pilavdan lokmaya, salepten şalgama, pamuk şekerden Osmanlı macununa birçok sokak lezzeti vatandaşlardan tam not aldı. Çocuklar tatil günlerini Hayat Park'ta aileleriyle geçirdi. Çocuklar çeşitli oyunlar ve aktivitelerle gönüllerince eğlendi.

 

 

Hayat Park ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi!

 

 

 

http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR

 


Geri Dön