19 / 04 / 2024

Hayat Sultanbeyli'de çifte fırsat!

Hayat Sultanbeyli'de çifte fırsat!

Kaynak YAPI tarafından İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli projesi, konut alıcısına çifte fırsat sunuyor. Düzenlenen kampanya kapsamında dairesini peşin almak isteyenlere yüzde 12 indirim yapılıyor...



Kaynak YAPI tarafından İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli projesi, konut alıcısına çifte fırsat sunuyor. Düzenlenen kampanya kapsamında dairesini peşin almak isteyenlere yüzde 12 indirim yapılıyor. Ev bedelinin yüzde 50'sini peşin verenler ise kalan borçlarını 84 ay boyunca faizsiz ödemenin avantajını yaşıyor. Projede, 105 metrekare 2+1 dairelerin fiyatı 242 bin liradan başlıyor. 


PEŞİNATA GÖRE FARKLI VADE 


Hayat Sultanbeyli, 6 ve 12 katlı iki blokta hemen teslim 72 konuttan oluşuyor. Kaynak Yapı Başkanı Eyüp Kaynak, "Oturacağı eve sahip olmak ve ne ödeyeceğini bilmek isteyenler için yeni bir kampanya düzenledik. Kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli'de ev almak isteyenlere yüzde 50 peşin ödemeleri halinde '84 ay faizsiz ödeme kolaylığı' sunuyoruz" dedi. Peşin alımlarda da yüzde 12 indirim yaptıklarını belirten Kaynak, "Bunun dışında konutun fiyatının yüzde 35'ini peşin ödemek isteyenlere ise kalan yüzde 65'i için 60 ay faizsiz ödeme kolaylığı sunuyoruz. Ayrıca konutun yüzde 25'ini peşin ödemek isteyen yatırımcıya, kalan yüzde 75'lik kısmı için 120 ay yüzde 0.87 vade oranı üzerinden taksit yapılabiliyor" diye konuştu. 


KDV YÜZDE 1 AVANTAJI


Tüm konutların yüzde 1 KDV ile satıldığı Hayat Sultanbeyli, 72 konuttan oluşuyor. Projede 10 adet de ticari alan bulunuyor. Büyüklükleri 240 ile 2 bin 440 metrekare arasında değişen ticari alanların metrekare kiralama fiyatı 11 liradan başlıyor. Geniş sosyal olanakları, rahat ulaşım imkanı ve merkezi lokasyonuyla dikkat çeken projede; basketbol sahası, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru ve kafeterya bulunuyor. 7/24 güvenlik hizmetinin sunulduğu Hayat Sultanbeyli'de, her dairede görüntülü diyafon ve sadece ortak alanlarda değil daire içlerini de kapsayan tam teşekküllü jeneratör sistemi bulunuyor. 


Telefon: 0216 592 90 22

Web Adresi: www.hayatsultanbeyli.com


Takvim 


Geri Dön