25 / 04 / 2024

Hayırsever aile Gaziantep Şahinbey'de 22 derslikli okul yaptıracak!

Hayırsever aile Gaziantep Şahinbey'de 22 derslikli okul yaptıracak!

Gaziantep'te başlatılan "100. Yılda 100 Hayırsever" kampanyasına, Kurt ailesi 22 derslikli okul için nakdi destek verdi.



Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan ve kentteki eğitime katkı sunulmasının planlandığı "100. Yılda 100 Hayırsever" kampanyasına, Kurt ailesi 22 derslikli okul için nakdi destek verdi.

Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, şehrin eğitimine ve geleceğine yatırım yapılmasının amaçlandığı kampanyaya hayırseverlerin destekleri devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu kapsamda kentteki Kurt ailesi tarafından Şahinbey ilçesindeki Deniz Mahallesi'nde inşa ettirilecek 22 derslikli ortaokul için, nakdi bağış karşılığında hayırseverin isminin verilmesini içeren protokolün imzaları atıldı.

Valilikte gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Vali Davut Gül, bir süre önce kampanyayı başlattıklarını hatırlatarak, destek veren Gaziantepli hayırseverlere teşekkürlerini sundu.

Hayırseverlerin üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını dile getiren Gül, "Bugün de Ali ve Halil beyle okul protokolü imzalıyoruz. 22 derslikli bir okul olacak. İnşallah okullarımızın sayısı 100'ü bulduğunda hep birlikte bunun için de ayrı bir tören düzenleyeceğiz." dedi.

Hayırsever Ali Kurt da"Babamızın, geçmişlerimizin hayrına böyle bir işe girmek bizim için onur verici. İnşallah çocuklarımız da devamını getirirler. Bu örnek kampanyaya imkanı olan herkesin destek vermesini istiyoruz." dedi.

Konuşmalardan sonra protokolü imzalanan okulun isminin, Safa Mehmet Kurt Ortaokulu olacağı belirtildi.


Geri Dön